Antena Căutare

Fața virtuală a Anamariei Prodan poate fi cumpărată în schimbul unor beneficii uluitoare. Impresara și-a scos avatar pe categorii

După un mariaj controversat, Anamaria Prodan pare că înflorește pe plan financiar, iar business-ul ocupă prima poziție în clasamentul de priorități. Femeia de afaceri se lansează pe o piață puțin exploatată în România și își lansează o colecție de NFT-uri cu chipul său. Ce beneficii au cei care îi achiziționează avatarul sau părți din avatar.

Fața virtuală a Anamariei Prodan poate fi cumpărată în schimbul unor beneficii uluitoare. NFT-ul este noua modă pentru impresară!

Instagram/Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut o mutare care uimește, dacă nu chiar șochează piața din România. Ea face parte dintr-o afacere ce pune la bătaie avatarul său în schimbul unor sume de bani. Însă nu este tot, cei care achiziționează chipul sau părți din chipul și trupul său au beneficii nenumărate și acces la produse sub semnătura invidiatei impresare.

Potrivit Realitatea, data de 14 septembrie este ziua când impresarea lansează colecția de NFT-uri care îi poartă chipul. Și nu oriunde, ci în cadrul unui eveniment organizat tocmai în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Chipul virtual al Anamariei Prodan va putea fi cumpărat, iar posesorii au serie de beneficii de la impresară

Fiecare avatar digital din colecția Anamaria Prodan NFTs are un design ce reproduce trăsăturile fizice ale Anamariei Prodan și combină imaginea acesteia cu utilitate în viața reală, prin furnizarea de beneficii și avantaje în trei dintre domeniile ei principale de activitate: business, fashion și sport.

De exemplu, dacă cineva va cumpăra un avatar cu Anamaria Prodan din secțiunea de fashion, va avea parte de discounturi, ținute semnate de Anamaria Prodan sau accesorii furnizate în colaborare cu Prodan & Stavros Couture și Remundi.

Citește și: Anamaria Prodan dă o nouă lovitură financiară. Femeia de afaceri a făcut o investiție uriașă într-un domeniu cu totul diferit

Pasionații de sport care devin deținători ai chipului virtual al impresarei din categoria de sport, vor avea parte de tricouri și echipamente sportive semnate de jucătorii lor preferați și sportivi consacrați, dar și invitații la cele mai importante evenimente sportive din România.

O altă categorie este cea a business-ului, care vor oferi deținătorilor posibilitatea de a beneficia de sesiuni de coaching atât online, cât și fizic cu Anamaria Prodan pentru business development și orientare în carieră. Mai mult decât atât, deținătorii NFT-urilor din această categorie vor primi un exemplar semnat al cărții lansate de către Anamaria Prodan, “Da, sunt cea mai bună!”.

Citește și: EXCLUSIV! Anamaria Prodan dă startul unui turneu național: "Eu sunt Voi!". Impresara dezvăluie secretul unei vieți fulminante

Anamaria Prodan a lucrat alături de specialiști și singurul ambasador global pentru promovarea importanței securității datelor și lider în domeniul tehnologiilor aplicate. Prezentarea NFT-urilor se va face in cadrul unei gale făcute de MetaVSummit, unde se va lansa CyCoin.

Antonia, imaginea din vacanță care a încins internetul. Și-a etalat abdomenul sculptat îmbrăcată doar într-un constum de... Nea Marin, probleme de sănătate. Motivul pentru care a ajuns pe masa de operație...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x