Căutare Live

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în timpul emisiunii sale, scapă de închisoare pentru următorii doi ani

Femeia care a intrat dezbracată în platoul emisiunii live prezentată de Mirela Vaida și a aruncat cu o piatră de dimensiuni mari în prezentatoare, a fost condamnata la închisoare dar i-a fost amânată executarea.

Antoanela-Jaqueline Grigoraş, femeia care în luna martie a acestui an a intrat dezbracată în platouul emisiunii Acces direct și a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, cu intenția s-o omoare, a fost condamnată la închisoare.

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, "închisă dar lăsată liberă"

După ce procurorii au tratat cu superficialitate cazul, ba chiar femeia a fost eliberată de la spitalul Obregia pe motiv că este aptă de muncă, femeia este tot în libertate.

Situația este cu atât mai bizară, cu cât chiar după acel incident, femeia a mai comis încă două infracțiuni la adresa Mirelei Vaida.

Citește și:Ce a anunțat Mirela Vaida, la scurt timp după ce a fost ținta unui nou atac cu bolovani: „Îmi este scârbă!”

Imediat după incidentul din platou, femeia a revenit la sediul redacției și a făcut praf parbrizul mașinii Mirelei Vaida.

Însă nici atunci nu a fost luată o decizie finală și irevocabilă.

Abia acum, procurorii au ajuns la un consens în ceea ce privește acest caz, Femeia a fost condamnata la un an și șase luni de închisoare, însă executarea pedepsei a fost amânată cu doi ani, timp în care femeia să fie tratată psihic și să nu mai comită altă infracțiune, arată Spy News.

Citește și:Mirelea Vaida a fost ținta unui nou atac cu bolovani. Aceeași femeie care a intrat dezbrăcată în platou i-a făcut zob mașina

Contopeşte pedepsele aplicate intimatei prin sentinţele penale nr. 253/20.04.2022 şi nr. 82/14.02.2022 şi stabileşte pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din celelalte pedepse cu închisoarea stabilite, respectiv un spor de 6 luni şi 10 de zile, în final în sarcina intimatei stabilindu-se pedeapsa principală rezultantă de 1 (un) an şi 10 (zece) zile închisoare. Amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an şi 10 zile închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani. (...) Atrage atenţia intimatei Grigoraș Antoanela-Jaqueline asupra dispoziţiilor art. 88 din Codul penal privind revocarea amânării aplicării pedepsei cu consecinţa aplicării pedepsei şi executării pedepsei închisorii în regim de detenţie, în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse de instanţă sau stabilite de lege, în cazul în care nu se îndeplinesc integral obligaţiile civile stabilite de instanţă până la expirarea termenului de supraveghere, precum şi în cazul în care inculpatul mai săvârşeşte o infracţiune pe parcursul termenului de supraveghere. Menţine dispoziţia sentinţei penale nr. 82/14.02.2022 privind luarea faţă de inculpată, a măsurii de siguranță a obligării la tratament medical până la însănătoșire, precum şi celelalte dispoziţii ale sentinţelor menţionate care nu contravin prezentei. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18.07.2022”, este decizia instanței, potrivit surrsei citată.

Lora are probleme severe de sănătate și i se administrează tratament injectabil. Și-a anulat concertele... Soția lui Mircea Radu, izbită de o mașină pe trecerea de pietoni. Cum se simte, după ce a fost transportată de urgență l...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x