Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Fetița din imagini a devenit una din cele mai dorite cântărețe. Ce fel de copilărie a avut Rita Ora și cum arată la 30 de ani

Rita Ora este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste. Însă blondina nu se remarcă doar cu vocea sa uimitoare, ci și cu povestea de viață.

Rita Ora este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste

Profimediaimages.ro

Artista a dat, în mai multe rânduri, detalii despre viața personală a familiei sale și motivul pentru care au fost obligați să se mute în Anglia.

Cu toate acestea, mai există câteva lucruri neștiute despre artista care domină topurile muzicale.

Ce copilărie a avut Rita Ora

rita ora si mama sa, Vera, cand era micuta

Rita Ora s-a născut la data de 26 noiembrie 1990, în Pristina, Iugoslavia, într-o familie de origine albaneză.

Ea și-a petrecut primul an din viață într-un mic apartament din Kosovo, înainte ca părinții ei să fugă de teama războiului și a opresiunilor asupra etnicilor albanezi.

Pentru a scăpa, Besnik și Vera Sahatçiu au plecat în Marea Britanie. În scurt timp, familia lor s-a mărit cu doi noi membri.

Citește și: Imagini de la botezul micuței Vera, fiica Laurei Cosoi. Evenimentul a avut loc în Maramureș

Dornici să le ofere o viață bună celor mici, părinții Ritei au muncit pe brânci și au reușit. În prezent, tatăl artistei este proprietarul unui pub și mama sa este psihiatru la NHS.

Se pare că Rita moștenește frumusețea mamei sale, care a avut grave probleme de sănătate în anii trecuți. În 2005, a suferit o mastectomie, după ce a fost depistată cu cancer de sân la vârsta de 39 de ani.

rita ora, fotografie din 2020, cand purta o rochie galbena si cizme peste genunchi

Recomandari