Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Fetița lui Liviu Vârciu a crescut și topește inimi! Cum arată azi micuța Anastasia

Liviu Vârciu a reușit să își uimească fanii atunci când a dezvăluit, prin intermediul unei poze, ce mult a crescut fiica sa!

Anastasia Maria a crescut și pe zi ce trece se face tot mai frumoasă

sursa foto: Instagram

Era acum 18 ani atunci când Liviu Vârciu devenea tată pentru prima oară. Carmina a devenit azi o tânără superbă, lăudată din plin de fanii vedetei pentru cât de mult seamănă cu tatăl său.

Acum trei ani însă, din relația pe care care o are cu superba Anda Călin, Liviu Vârciu a devenit tată din nou, tot de fetiță!

Cum arată azi fiica cea mică a lui Liviu Vârciu

Azi, Anastasia Maria a crescut și pe zi ce trece se face tot mai frumoasă. Mulți spun că cea mică seamănă leit cu tatăl său.

citește și: Ce fiică frumoasă are Liviu Vârciu! Carmina a împlinit 18 ani și întoarce toate privirile

Extrem de mândru de frumoasa familie pe care o are, vedeta nu ratează vreo ocazie pentru a se mândri cu fetele sale! Totuși, Anda Călin a născut din nou anul trecut, de data aceasta aducând pe lume un băiețel.

Liviu Vârciu este acum un tată extrem de fericit, mai ales de când se poate lăuda că are trei copii!

citește și: Liviu Vârciu l-a mușcat pe Nea Marin, în văzul tuturor! Ce a urmat

Vedeta publică des tot felul de clipuri video și de fotografii pe paginile sale de Facebook sau Instagram, iar fanii reacționează imediat cu mii de aprecieri și comentarii.

Liviu Vârciu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, el având în prezent mai bine de șapte sute de mii de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

După ce a fost prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, pe acesta am putut să-l vedem în super show-ul „Poftiți la circ”, cu Nea Marin!

Dar poate că cele mai spectaculoase apariții ale sale rămân tot cele din cadrul „Te cunosc de undeva”. Extrem de talentat la actorie, dar și la cântat, acesta a reușit să demonstreze în repetate rânduri că nu degeaba se poate lăuda cu statutul de artist!

Recomandari