Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Fetița zâmbăreață din imagini a devenit una din cele mai controversate artiste. Cum arată azi Miley Cyrus

Miley Cyrus, cântăreața non-conformistă, cu un stil vestimentar aparte și o voce de invidiat, împlinește astăzi 28 de ani.

Fetița zâmbăreață din imagini a devenit una din cele mai controversate artiste. Cum arată azi Miley Cyrus

profimedia

Miley Cyrus a devenit faimoasă pentru rolul ei din Hannah Montana, câștigând rapid simpatia adolescenților. Pentru succesul răsunător pe care l-a avut cu Hannah Montana, Miley a fost numită în 2008 de către publicația Time una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume.

Încă din copilărie, de la vârsta de 9 ani, Miley a fost îndrăgostită de teatru. Acest lucru a ajutat-o să își dorească să devină actriță, iar visul a ajuns să i se împlinească. Ea a luat lecții la Armstrong Acting Studio. În 2003, ea primit un rol în filmul ui Tim Burton intitulat Big Fish.

În 14 ani de carieră, frumoasa Miley a ajuns să aibă o avere de 160 milioane de dolari, numărându-se astfel printre cei mai bogați tineri americani. În 2009, artista a devenit iubita actorului Liam Hemsworth. După mai multe dispute și momente de pauză, relația lor a dus la o căsătorie frumoasă în 2018. Din păcate, însă, după doar 8 luni, Liam și Miley au divorțat.

Miley și-a continuat cariera, având pe parcurs câteva relații, dar niciuna de durată. În curând, Miley Cyrus va lansa o nouă piesă cu Dua Lipa intitulată Prisoner.

Recomandari