Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu este incredibil de frumoasă! Carmina întoarce toate privirile | Video

Fiica lui Liviu Vârciu a crescut și s-a transformat într-o domnișoară atrăgătoare. Prezentatorul a postat un clip video cu Carmina care este incredibil de frumoasă.

Liviu Vârciu

Instagram / Liviu Vârciu

Fiica lui Liviu Vârciu este o brunetă incredibil de frumoasă. Fata își moștenește la frumusețe atât tatăl, cât și mama, pe Ami Teiceanu.

Liviu Vârciu cunoaște bucuria de a fi tătic din mai multe perspective. Dacă din relația lui cu Anda Călin a rezultat micuța Anastasia, solistul întorcându-se la schimbat de scutece, acesta se poate mândri și cu fata lui cea mare, Carmina, care, spre disperarea lui Vârciu, va fi nevoit, în curând, să „alerge” toți băieții care îi vor face ochi dulci fiicei lui.

Fiica lui Tily Niculae o moștenește pe mama ei! Uite cât e de frumoasă Sofia la 9 ani | Foto

Recent, Liviu a publicat pe Instagram un video în care apare alături de Carmina, iar la descrierea clipului a scris un mesaj scurt: "Sunt un tata bătrânel!🙈🙈🙈". A avut rapid aproximativ 40.000 de vizualizări pe Instagram.

Clipul video a fost urcat și pe contul său de Facebook, acolo unde fanii au lăsat comentarii numeroase, toate cu aprecieri și complimente.

Sunt un tata bătrânel!🙈🙈🙈

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

Recomandari