Fiica celebrei Andreea Tonciu are mii de fani și face senzație pe Instagram, la doar patru ani! Cum arată

În vara lui 2016, Andreea Tonciu a adus pe lume o fetiță care a primit nota zece la naștere. Azi, copila are deja mii de fani și face senzație pe Instagram. Cum arată Rebecca?

Rebecca, în vârstă de aproximativ cinci ani, are propriul profil de Instagram, acolo unde mii de persoane îi urmăresc activitatea.

sursa foto: Instagram

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc, bruneta având în prezent câteva sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Fiecare poză publicată de brunet adună instant mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că diva are și acum numeroși admiratori.

În curând, Andreea Tonciu va împlini vârsta de 35 de ani și, deși este căsătorită și are o fetiță în vârstă de aproape cinci ani, focoasa brunetă nu renunță la aparițiile și la fotografiile îndrăznețe, ce îi pun în evidență formele de invidiat.

Rebecca, fiica Andreei Tonciu, a crescut și face deja senzație pe Instagram

Printre numeroasele poze însă, bruneta a publicat și una în care apare alături de frumoasa sa fiică, pe nume Rebecca. Surpriza a fost mare pentru fani, căci aceștia au putut să vadă o altă latură a vedetei: aceea de mamă grijulie.

Cel mai mult i-a impresionat însă frumusețea fetiței, care în această vară împlinește vârsta de cinci ani. Cu păr lung șaten și ochi albaștri, Rebecca a răpit instant inimile internauților, care nu au ratat ocazia să ofere complimente peste complimente. Au existat însă și voci ceva mai critice, care au „taxat” faptul că poza ar fi fost editată sau că fetița era machiată.

Citește și: Andreea Tonciu a renunțat la sutien și a făcut senzație pe Instagram cu decolteul său! Ce au văzut fanii

„Doamne cate de frumoasă e si ce trăsături frumoase are❤️❤️😍😮😮”, „O fetita ca o papusa foarte frumoasa”, „Draga mea... E păcat de Dumnezeu sa editezi o asa fata de copil frumos.. Și tu și ea sunteți frumoase asa cum sunteți. Nu va mai editați..”, „Machiajul crează dependență 😢”, iată doar o parte din comentariile primite de Andreea Tonciu, pe pagina sa oficială de Instagram.

Un alt detaliu pe care fanii l-au observat imediat este faptul că fetița Andreei Tonciu poartă adesea haine de firmă și la modă, semn că cea mică are toate șansele să moștenească ceva din cochetăria celebrei sale mame.

În prezent, Rebecca, în vârstă de aproximativ cinci ani, are propriul profil de Instagram, acolo unde mii de persoane îi urmăresc activitatea. Fiecare fotografie postată de fetiță face senzație și adună instant numeroase reacții, semn că Rebecca se pricepe deja să facă senzație.

Citește și: Andreea Tonciu și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Ce a modificat la păr și cum arată acum bruneta

Născută pe 12 mai 1986, Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, mai tânăr cu cinci ani decât ea, și cei doi au împreună o fetiță superbă.

Pe focoasa brunetă am putut s-o vedem în emisiuni precum „Poftiți la Nea Marin” sau „Un show Păcătos” de la Antena 1. De asemenea, aceasta a făcut senzație și la Antena Stars, într-o emisiune moderată de Adriana Bahmuțeanu.

Ultimele știri