Căutare Live

Fiica Ginei Pistol a crescut și le topește inimile fanilor mamei sale. Imagine emoționantă cu Josephine

Gina Pistol se numără printre vedetele care își țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. De altfel, prezentatoarea tv le topește inimile admiratorilor atunci când publică imagini cu micuța Josephine.

Gina Pistol este de jumătate de an mămică, iar recent a răspuns curiozităților fanilor referitore la viața ei din prezent

Antena 1

De această dată, se poate vedea pe Instagram cum fiica Ginei Pistol a crescut și deja stă în funduleț singură. Imaginea emoționantă a ajuns rapid la inimile fanilor, iar aceștia s-au topit să vadă cât este de simpatică.

Fiica Ginei Pistol a crescut și le topește inimile fanilor mamei sale

Cei care au văzut imaginea au scris în secțiunea de comentarii că micuța este o dulceață de fetiță, chiae dacă prezentatoarea tv nu le-a arătat până acum fanilor chipul micuței Josephine.

Gina Pistol este de jumătate de an mămică, iar recent a răspuns curiozităților fanilor referitore la viața ei din prezent și la relația pe care o are cu fiica sa. Totodată, vedeta a mărturisit că nu plănuiește o a doua sarcină.

Gina Pistol a mărturisit la emisiunea online 8, 8 si ceva, FIX că prima lună pe care a trăit-o alături de Josephine a fost foarte dificilă. Chiar dacă le auzise pe alte mămici că din prima secundă au simțit o conexiune cu copilul lor, Gina Pistol a mărturisit că nu a avut aceleași sentimente atunci, fiind o perioadă în care s-a simțit obosită, debusolată, tristă.

Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești... Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mărturisit Gina Pistol despre prima lună pe care a trăit-o ca mamă.

Acum lucrurile stau cu totul diferit, iar Gina Pistol este o mamă fericită, iar pe zi ce trece îi este din ce în ce mai drag de fiica sa.
Fanii au vrut să știe dacă frumoasa prezentatoare plănuiește și o a doua sarcină. Gina Pistol a răspuns că vrea să se bucure de Josephine și având în vedere că medicii nu-i dădeau speranțe nici în privința premei sarcini, nu-și face planuri legate d eun al doilea copil.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Culiță Sterp, primele imagini de la botezul fiului său. Cât de bine au arătat el și mama copilului lui la frumosul eveni...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri