Ea e bomba sexi care i-a „suflat” iubitul fiicei lui Gigi Becali! Atenție, imagini de infarct! Galerie foto

Fiica lui Gigi Becali a fost părăsită pentru o bombă sexi, care a fost încoronată Miss Planet 2019 pentru frumusețea ei răvășitoare.

Denisa Hodișan.

Mihnea Grigoriu a înlocuit-o pe Alexandra Becali cu modelul Denisa Hodișan, cu care și-a asumat oficial relația, ce a început în urmă cu câteva luni.

„My half (Jumătatea mea, n.r.)” sau „Soulmate (Sufletul meu pereche, n.r.)”, îl alintă Denisa Hodișan pe fostul iubit al fiicei mijlocii a lui Gigi Becali.

Se pare că Mihnea Grigoriu, în vârstă de 25 de ani, a trecut repede peste povestea de dragoste pe care a avut-o cu Alexandra Becali, fata mijlocie a patronului de la FCSB.

De câteva luni, este îndrăgostit lulea de modelul Denisa Hodișan, în vârstă de 26 de ani, fiica lui Nicolae Hodișan, şeful Direcţiei Agricole Bihor.

Ea e bomba sexi care i-a „suflat” iubitul fiicei lui Gigi Becali! Atenție, imagini de infarct! Galerie foto

Denisa Hodișan și Mihnea Grigoriu.

Bruneta splendidă a fost desemnată recent Miss Planet 2019, iar la scurt timp după ce a câştigat concursul de frumuseţe, ea a transmis mesajul: „Am pus România în TOPUL Planetei!! 19.10.2019 România, reprezentată cu mândrie de către mine, a câştigat marele titlu MISS PLANET 2019!!!”.

De altfel, la competiţia ce a avut loc în Tbilisi, capitala Georgiei, Denisa Hodișan l-a avut alături pe iubitul ei, Mihnea Grigoriu.

În trecut, fotomodelul originar din Oradea a participat la mai multe concursuri de miss şi a câştigat de-a lungul timpului mai multe competiţii internaţionale. A câștigat, între altele: Miss Top Model Internaţional, câştigat în 2016, dar şi Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017.

Mihnea Grigoriu, fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu, a avut relații cu mai multe femei frumoase din lumea mondenă.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri