Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fiica lui Tily Niculae o moștenește pe mama ei! Uite cât e de frumoasă Sofia la 9 ani | Foto

Tily Niculae e mândră nevoie mare de fiica ei, Sofia. Fetiţa are nouă ani, iar ieri actriţei nu îi vine să creadă cât de repede a trecut timpul.

Tily Niculae

Instagram / Tily Niculae

Tily este o mămica fericită și norocoasă! Fiica ei de nouă ani este frumușică foc și, pe zi ce trece, pare să semene din ce în ce mai mult cu mama ei.

Vedeta TV a postat pe Instagram o imagine în care este alături de fiica ei, Sofia, care este de-o frumusețe răpitoare. Zâmbet gingaș și ochi albaștri ca marea, cu aceste două caracteristici a furat inimile prietenilor virtuali ai mamei sale.

Ana Baniciu s-a accidentat grav în timp ce se plimba cu trotineta: „Am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul”

Tily a postat și un mesaj foarte emoționant alături de fotografia postată pe pagina sa de socializare.

Da, fata mea! Sofia❤️

In aceasta vacanta se bucura proprietara locatie de Raducu, facea fete&fete pe langa carucior. La un moment dat o tot vedea pe Sofia ca venea la noi.
Sora ta?
Nu, fata mea! Prima mea iubire!
Nu cred!
Nici eu! 😂Nu cred ca este asa de mare, minunata, empatica, blanda, atenta la nevoile altora, iertatoare.

Ca bine a zis Popescu:
Ma intrebi cand a trecut timpul?
Uita-te la fii-ta. E pe bancheta din spate. Acolo sunt cei 9 ani!

Da, fata mea! Sofia❤️ In aceasta vacanta se bucura proprietara locatie de Raducu, facea fete&fete pe langa carucior. La un moment dat o tot vedea pe Sofia ca venea la noi. Sora ta? Nu, fata mea! Prima mea iubire! Nu cred! Nici eu! 😂Nu cred ca este asa de mare, minunata, empatica, blanda, atenta la nevoile altora, iertatoare. Ca bine a zis Popescu: Ma intrebi cand a trecut timpul? Uita-te la fii-ta. E pe bancheta din spate. Acolo sunt cei 9 ani! : : : ________________________________________ #tilyniculae #actress #parenting #kids #woman #motherhood #motheroftwo #television #mood #life #mylife #amazing #journey #family #romania #joy #smile #relax #real #life #picture #girl #blue #blueeyes #big #heart

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) on

Actrița se obișnuiește încet, încet cu viața de mămică cu doi copii. Deși nu este ușor și zilnic se confruntă cu provocări, vedeta TV încearcă din răsputeri să se păstreze pozitivă.

Tily Niculae este căsătorită cu Dragoș Popescu din 2011. Cei doi au împreună o fetiță, pe Sofia, și pe Radu, care a venit pe lume în urmă cu cinci luni.

Recomandari