Fiica Madonnei, Lourdes Leon, apariție controversată la Met Gala. Ținuta a tras atenția, dar ce s-a văzut când a ridicat brațele

Lourdes Leon are 24 de ani și esta fiica celebrei cântărețe internaționale Madonna. Bruneta a avut o aparițe controversată la Met Gala, acolo unde a apărut pe covorul roșu și și-a expus fără reținere părul de la axilă.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, și-a arătat fără reținere părul din "zonele intime" la Met Gala

Profimedia

Artista a apărut pe covorul roșu de la Met Gala într-o ținută îndrăzneață, care i-a pus în evidență trupul cu forme voluptoase.

Lourdes Leon îi calcă pe urme mamei sale Madonna, care de-a lungul timpului a fost o figură intens discutată, care a uimit de multe ori atât cu apariții ieșite din comun, cât și cu evenimentele în care a fost implicată.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, apariția care a stârnit controverse la Met Gala

Dacă mama sa a fost în centrul atenției în ultima perioadă cu noul iubit, cu 36 de ani mai tânăr, Lourdes Leon a ocupat primele pagini ale tabloidelor cu apariția controversată la ultimul eveniment important. Aceasta a pășit cu eleganță pe covorul roșu și a ales să șocheze pozând neepilată.

Lucru premeditat, fiica marei artiste a ridicat brațele fără reținere și a lăsat să se vadă părul de la axilă.

Lourdes Leon a devenit femeie în toată regula și nu îi este teamă să-și asume asta. Pe lângă formele pe care le pune în evidență cum știe mai bine, cu haine stilate și mulate, aceasta a ales să se alăture trendului care a cuprins mai multe vedete în ultimii ani, care au apărut neepilate sau și-au vopsit părul de la axilă.

Cert este că a bifat o apariție suprinzătoare, care a adus-o din nou în centrul atenției și cu siguranță se bucură că populează subiectele de discuție pe multe canale media.

Lourdes Leon, fiica Madonnei și a unui celebru actor cubanez, a fost crescută doar de mamă

Lourdes este fiica Madonnei și a lui Carlos Leon, un actor cubanez. Cei doi s-au cunoscut în 1994 și doi ani mai târziu, au devenit părinți.

După trei ani de relație, cuplul - despre care se zvonea că s-a logodit- s-a destrămat. La câțiva ani distanță, celebrul regizor Guy Ritchie a devenit tatăl vitreg al brunetei odată cu căsătoria din 2000. După ce artista s-a despărțit și de Guy, ea a decis să adopte frații mai mici ai lui Lourdes, respectiv, Mercy James, Estere Ciccone și Stella Ciccone.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Madonna s-a dedicat educării fiicei sale, care îi seamănă foarte mult. Ba mai mult, cele două și lucrează împreună.

Citește și: Puțini știau că operația prin care a trecut a lăsat urme atât de adânci. Madonna, cu cicatricile la vedere la 62 de ani

Lourdes nu este străină de industria modei și a colaborat cu mama sa pentru a lansa linia de îmbrăcăminte Material Girl încă din 2010. Inspirată de look-urile legendare ale anilor 1980 ale Madonnei și de single-ul ei din 1985, colecția s-a dovedit un real succes.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, studii în muzică și modă

Când micuța Lourdes s-a mutat la Londra, pe vremea când avea doar 4 ani, a fost înscrisă la o școală cu predare în limbile engleză și franceză.

Citește și: Lourdes Leon face furori pe Instagram într-un top alb, cu bustul la vedere. Cum s-a fotografiat fiica Madonnei

Apoi, ea și-a luat diploma după absolvirea La Guardia School of Performing Arts din New York în 2014 și a continuat studiile la Universitatea din Michigan.

Tânăra a urmat cursuri de licențiere în muzică, teatru și dans pe parcursul celor patru ani de școală și de atunci activează atât în domeniul modei, cât și în cel artistic.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri