Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Filmarea momentului cu Vulpița Veronica! Deși e gravidă, tânăra a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată! Ce s-a văzut

Chiar dacă a anunțat că este însărcinată, Vulpița Veronica din Blăgești nu renunță la dorința sa de-a fi în centrul atenției! Recent, pe internet a apărut o nouă filmare cu ea și soțul său, Viorel Stegaru.

Vulpița Veronica apare într-o nouă filmare

Vulpița Veronica din Blăgești, pe care publicul a cunoscut-o la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, și-a uimit din nou fanii cu o filmare complet neașteptată și imaginile au făcut senzație. Deși este însărcinată, tânăra nu se lasă și este la fel de activă pe rețelele de socializare, dorindu-și să fie mereu aproape de fanii săi cu numeroase poze și clipuri video.

Filmare nouă cu Vulpița Veronica de la emisiunea Acces Direct

Într-un InstaStory publicat recent, Vulpița Veronica s-a filmat într-o ipostază neașteptată.

În luna octombrie, Viorel Stegaru a anunțat că partenera sa de viață este gravidă și că se simte bine deocamdată, sarcina fiind în primul trimestru.

citește și: Vulpița Veronica, poză controversată după ce a anunțat că e gravidă! Cum a apărut tânăra din Blăgești

Vestea a venit la puțin timp după ce cei doi au anunțat că renunță la calitatea lor de invitați permanenți ai emisiunii „Acces Direct” pentru a se întoarce în Blăgești, pentru a avea grijă de fetița lor, în vârstă de câțiva ani.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au venit la emisiunea „Acces Direct” pentru a-și rezolva diferitele probleme din căsnicie, dar cei doi s-au transformat în scurt timp într-un adevărat fenomen. Soții au descoperit cum este traiul la București, au încercat să se angajeze și au lansat chiar piese de succes, cu milioane de vizualizări pe YouTube, bucurându-se de colaborări cu artiști cunoscuți din România.

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Se pare însă că Vulpița Veronica nu a renunțat la ideea de celebritate și continuă să fie la fel de activă pe pagina sa oficială de Instagram, acolo unde își surprinde fanii cu poze și clipuri video și își promovează piesele lansate. De curând, tânăra din Blăgești s-a filmat în timp ce se află în mașină cu Viorel Stegaru, soțul său, și fredonează piesa pe care a lansat-o cu Ana Ciulpan.

Veselă și părând că are o relație bună cu Viorel Stegaru, Vulpița Veronica a reușit să adune mii de vizualizări și numeroase comentarii din partea fanilor.

Recomandari