Căutare Live

Florian Munteanu, fost pugilist devenit actor la Hollywood, flutură steagul românesc și antrenează luptători pentru filme

Printre cei ce flutură, cu mândrie, steagul României până la Hollywood este și Florian Munteanu, fost pugilist, actualmente actor descoperit de Silvester Stallone, și al cărui nume stă lângă celebrități precum Kevin Hart sau Michael B. Jordan, și care, mai nou, antrenează pentru roluri de acțiune.

Actorul Florian Munteanu nu ratează nicio ocazie să-și exprime mândria că are origini românești

Profimedia

Deși s-a născut și a crescut în Germania, din mamă avocat și tată dermatolog și fost pugilist, Munteanu, în vârstă de 31 de ani, și-a creat un nume, întâi în lumea sportului, ca și boxeur și este și model de fitness, iar din 2018 este actor full time în producții mari de la Hollywood, precum "Creed II", alături de nume importante.

De curând, actorul și-a lansat și un program de training, cu durata de zece săptămâni, care conține un mix de antrenamente de forță, tehnică și motivație cu care îi ajută să se antreneze pe viitorii actori pasionați de roluri în filme de acțiune.

"Acesta este programul meu de antrenament, personal și oficial. Durează 10 săptămâni și este împărțit în antrenamente care se desfășoară de cinci ori pe săptămână, dintre care trei sunt cu greutăți", a precizat Munteanu pe site-ul său.

Citește și: Părinții lui Florian Munteanu, românul care face senzație la Hollywood, au oferit un interviu în exclusivitate: “Avem un sentiment extraordinar”

Ceea ce este de admirat este faptul că peste tot pe unde ajunge, actorul nu uită să-și exprime mândria că originile sale sunt românești și flutură, întotdeauna drapelul țării noastre.

Primul său rol important de la Hollywood a fost în 2018 când a interpretat personajul Viktor Drago în filmul “Creed II”, unde proba pentru rol a fost dată chiar cu Sylvester Stallone, care a fost încântat de masa musculară și de prezența scenică a fostului pugilist.

Ulterior, Munteanu a obținut rolul pentru personajul Razor Fist, din producția "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings," care a avut lansarea în luna septembrie a acestui an.

Citește și Florian Munteanu „Big Nasty”, primele imagini cu el jucând în noul film Marvel. Ce rol interpretează

Momentan, Munteanu, cunoscut pe platforma de socializare Instagram ca și Big Nasty, se pregătește pentru următorul rol important, personajul Krieg, din producția "Borderlands", în regia lui Eli Roth, același care a fost la cârma seriei “Baywatch”.

Filmul este o adaptare a jocului video cu același nume iar Munteanu va fi unul dintre personajele din clasa Psycho.

Florian Munteanu despre rolul din filmul "Borderlands": "Te vei îndrăgosti de Krieg. Are toate ingredientele necesare ca să-ți placă"

Într-un interviu pentru site-ul Loop, actorul pe lângă faptul că povestește că este mândru că are origini românești , precizează și că rolul din "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" l-a pregătit pentru filmul “Borderlands”.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

“Înainte de toate, dacă ești unul dintre fanii lui Krieg, te vei îndrăgosti de personajul meu. Krieg este amuzant, este violent are toate ingredientele de care este nevoie.

Presimt că publicul se va îndrăgosti de acest personaj mai ales că avem și ceva surprize pregătite”, a precizat actorul, care momentan se află într-un intens stadiu de pregătire fizică pentru rol.

Florian Munteanu este de neoprit. Cum vede actorul evoluția sa scenică: "Fiecare proiect te face un luptător mai bun și un actor mai bun”

"În mod cert, fiecare proiect te pregătește pentru următorul rol și te face mai bun și-ți dă posibiliatea de a câștiga și mai multă experiență și cu ajutorul oamenilor frumoși și profesioniști cu care lucrezi.

Dacă mă uit în urmă la începuturile mele, acum sunt o altă persoană și un alt actor iar tehnicile mele s-au îmbunătățit pentru că evoluăm în mod constant.

După rolul Razor Fist, devisem deja un luptător mai bun dar și un actor mai bun și toate îmbunătățirile acestea le-am transpus în noul personaj, din "Borderlands" și asta cred că este cel mai important", a precizat Munteanu, potrivit Loop.com

Cum mai arată Alina Chivulescu, după ce a devenit o prezență discretă în lumea mondenă. S-a pozat alături de Dana Rogoz... Cum arată soacra lui Ștefan Bănică. Lavinia Pîrva seamănă leit cu femeia care i-a dat viață...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri