Antena Căutare

Florin Salam face o mărturisire dureroasă! „Îmi este foarte greu, nu am altă variantă...”

Florin Salam va trebui să se obişnuiască cu gândul că, pentru o perioadă, va sta departe de familia lui şi de Roxana. Artistul va pleca din România în curând. Ce anume se întâmplă în viaţa lui, aflaţi chiar acum.

Florin Salam va trebui să se obişnuiască cu gândul că, pentru o perioadă, va sta departe de familia lui şi de Roxana. Artistul va pleca din România în curând. Ce anume se întâmplă în viaţa lui, aflaţi chiar acum.

A devenit de curând tată pentru a treia oară, dar a fost nevoit să-şi părăsească. comorile. Totul de amorul artei şi al. banilor.

"Până în luna martie nici nu mai ajung în România decât cel mult o zi sau două. Am concerte. Mi-este foarte greu să stau departe de fetele mele, este ceva extraordinar de dificil. Iar încă micuța mea, lumina ochilor mei, este prea mică ca să poată veni cu mine peste tot, așa cum mi-aș dori."

VIDEO: Florin Salam, sărut pasional cu un alt bărbat! Scenele au fost surprinse la o petrecere privată

Florin Salam va sta mult timp departe de familie

Se pare că artistul are o agendă plină, ce îl ține departe de familie.

"Trebuie să cânt, nu am ce să fac, nu am altă variantă. Trebuie să câștig. Dar mi-e dor de fete, de Roxana, de Jacqueline, de Betty, dar le voi avea, cât de repede se va putea, lângă mine."

Fotografie cu Rihanna, de când era copil, pe coperta ultimului album al artistei!... Alina Eremia mărturii sincere despre bărbaţii din viaţa ei! De ce nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă?...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x