Live acumAcces Direct
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Femeia secretă din viața lui Răzvan Ciobanu! A iubit-o teribil și a ținut-o ascunsă de ochii lumii: „Erau foarte îndrăgostiți”

Secretele lui Răzvan Ciobanu apar în fiecare zi. Unul dintre cele mai ascunse lucruri din viața regretatului designer este, cu siguranță, legat de femeia pe care a iubit-o pătimaș și fără să o expună vreun moment ochilor indiscreți ai presei mondene

Secretele lui Răzvan Ciobanu apar în fiecare zi. Unul dintre cele mai ascunse lucruri din viața regretatului designer este, cu siguranță, legat de femeia pe care a iubit-o pătimaș și fără să o expună vreun moment ochilor indiscreți ai presei mondene.

Cei care știu despre povestea de dragoste dintre cei doi își amintesc că se iubeau pasional, însă relația s-a oprit brusc și fără prea multe explicații. Răzvan și Diana s-au despărțit după o scurtă perioadă de timp, însă amintirile au rămas, iar acest lucru s-a văzut la câteva săptămâni după dispariția creatorului de modă.

Citește și:

Noi detalii din accidentul lui Răzvan Ciobanu! S-a aflat cine era, cu adevărat, amantul designerului

Femeia a așteptat ca apele să se liniștească și apoi a mers să vadă locul în care fostul său iubit a fost îngropat după accidentul tragic suferit pe o șosea din județul Constanța. Aceasta a fost fotografiată la mormântul lui Răzvan Ciobanu, unde a vărsat lacrimi amare.

Diana era îmbrăcată în haine de doliu și era vizibil afectată de pierderea celui cu care a împărțit la un moment dat și bune și rele.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro