Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Fosta soție a actorului Baywatch Jeremy Jackson a ajuns să caute în gunoaie. Cum arăta Loni Willison înainte să ajungă pe străzi

Fosta soție a actorului Baywatch Jeremy Jackson a ajuns să caute în gunoaie. Loni Willison arată acum complet diferit față de zilele în care apărea pe covorul roșu.

Cum a ajuns Loni Willison să trăiască pe străzi

Profimedia

Loni Willison, un fost model, a fost descoperită pe străzi în anul 2018, scrie Daily Mail. Recent, fosta vedetă a fost surprinsă iar când căuta prin gunoaie.

În vârstă de 37 de ani, femeia arăta atunci complet diferit acum față de zilele în care apărea pe covorul roșu alături de fostul ei soț și a recunoscut că nu mai făcuse duș de un an de zile, pentru a fi ”cât pot de murdară, ca să nu mă atace nimeni”

Cum a ajuns Loni Willison să caute în gunoaie

Loni Willison a divorțat de Jackson în anul 2014 și a ajuns să locuiască pe străzi în anul 2016. După ce știrea cu starea ei a ajuns publică, un prieten vechi s-a oferit să o ajute și un specialist în reabilitare i-a oferit un tratament de 90.000 de dolari gratuit, dar Loni s-a întors pe străzi și nu a mai fost văzută până în octombrie 2020.

Citește și: Vedete din România care și-au pierdut averea. Cine se numără printre cei care nu au avut noroc la bani

Recent, femeia a fost văzută în Santa Monica, căutând prin gunoaie. Ea purta mai multe straturi de haine, dar nu avea pantofi în picioare, doar o pereche de șosete.

Vezi cum arăta Lori Willison înainte să ajungă să trăiască pe străzi în GALERIA FOTO

”N-am vorbit cu Jeremy,” a declarat Loni în octombrie 2020 pentru The Sun. ”Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mi-e foarte bine. Nu vreau să mă ajute nimeni.”

”Pot trăi și singura. Am tot de ce aș avea nevoie aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd și ei nu vor să mă vadă pe mine.”

În 2018, Loni a dezvăluit că a fost dată afară din apartamentul ei din West Hollywood, după ce și-a pierdut jobul și a avut probleme mintale.

Înainte să ajungă pe străzi, Loni lucra ca asistentă la un centru de chirurgie cosmetică din Los Angeles, dar a fost dată afară. După aceea, a lucrat cu un agent imobiliar, care a refuzat să o plătească, susține ea.

Loni era convinsă și că era torturată cu electricitatea din apartamentul ei. Potrivit Daily Mail, se pare că Loni e dependentă de metamfetamină.

Femeia a declarat că n-a mai vorbit cu fostul ei soț, ce a fost acuzat că a încercat să o sugrume.

”Aveam un apartament frumos,” a declarat Loni. ”Mă despărțisem de Jeremy atunci. Nu aveam niciun contact cu el. L-am văzut o dată, în fața apartamentului meu, când abia începusem să fiu torturată.”

”L-am văzut, vorbea la telefon, și în următoarea secundă era invizibil. Pur și simplu a dispărut,” a declarat Loni, ce a vorbit și despre viața sa de pe străzi. ”Sunt jefuită. Sunt jefuită tot timpul. Oamenii îmi iau lucrurile.”

”Pe stradă, ești înconjurat de oameni care ar face orice să supraviețuiască și dacă văd că ai ceva ce i-ar putea ajuta pe ei, o să-l ia.”

Citește și: A fost declarată cea mai sexy femeie, dar puțini au recunoscut-o când a ieșit așa pe stradă. Scarlett Johansson i-a uimit pe fani

”Da, vreau să scap de pe străzi,” a declarat Loni Willison. ”Vreau o viață nouă. Am fost la dezintoxicare înainte și nu m-a ajutat. Trebuie să mă gândesc cum să scap de pe stradă, am nevoie de ajutor.”

Recomandari