Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

FOTO: A trecut de 40 de ani și parcă a intinerit! "Betty cea urâtă" a pozat dezbrăcată pentru o revistă columbiană

Sigur vă amintiți de ea? Actrița Ana Maria Orozco, devenită celebră pentru rolul din telenovela "Betty cea urâtă" a revenit în atenția publicului printr-un pictorial incendiar.

Sigur vă amintiți de ea? Actrița Ana Maria Orozco, devenită celebră pentru rolul din telenovela "Betty cea urâtă" a revenit în atenția publicului printr-un pictorial incendiar. La cei 42 de ani, actrița de origine columbiană s-a dezbrăcat pentru coperta revistei Soho, din țara natală. Imaginile s-au împrăștiat cu repeziciune pe internet, asta pentru că Ana Maria Orozco pare să afișeze un trup perfect.

Urâtă, dar foarte inteligentă, Betty avea să devină la finalul anilor '90 un fenomen mondial! Atunci, Ana Maria Orozco avea doar 26 de ani. După marele succes, actriţa a jucat în mai multe telenovele, iar acum, la cei 42 de ani ai săi, a lăsat la o parte inhibițiile pentru un pictorial sexy, care a devenit celebru.

Coperta revistei "SoHo", cu "Betty cea urâtă" pe copertă

Ana Maria Orozco este căsătorită a doua oară şi are o fiică, Lucrecia, în vârstă de 11 ani, iar pe plan profesional s-a remarcat din nou în serialul "Neveste disperate", varianta din Columbia.

Recomandari