Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

FOTO! Alexandra Harra: "Sunt perfecta. Sunt vulcanica. Sunt cea mai civilizata"

Alexandra Harra este de esenta tare. Nu se teme de nimeni si, mai mult, nu si-ar schimba niciodata atitudinea de femeie "voluptoasa", "perfecta" din cap pana-n picioare.

Distrusa de Mara Banica, devoratoarea de vedete, Alexandra Harra sustine ca nu se va schimba niciodata. Are toate motivele de partea ei.

"Sunt perfecta. Parintii vostri nu si-au invatat fiicele sa se simta la fel in privinta lor? Aveti posibilitatea de a schimba postul cand apar la TV daca fundul meu sau formele mele voluptuoase va deranjeaza. Sa ma fereasca Dumnezeu, dar nu sunt moarta de slaba ca «vedetele» voastre! Am o noua imagine de oferit. Nu-i asa ca merit sa fiu condamnata pentru formele mele? Daca «mort de slab» e idealul vostru de frumusete, e cazul sa va treziti la realitate deoarece intreaga lume ia in calcul adevarata femeie, cea creata de Dumnezeu cu sani, forme si fund amplu. Masurile mele sunt perfecte: 96-66-109 cm", a marturisit fiica lui Carmen Harra, pentru Ring.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

"Sunt mandra de insultele pe care le-am zis la TV: nu-i asa ca am zis ceea ce un milion de oameni ar vrea sa-i zica, daca ar avea ocazia, unei anumite persoane? Nu sunt un inger, nu sunt un copil si n-am fost invatata sa-mi tin gura cand sunt atacata. Sunt vulcanica, voi spune ceea ce vreau sa spun cui vreau sa spun. Sa nu credeti ca sunt vulgara, sunt cea mai civilizata, umila si manierata persoana din cate cunoasteti, dar asta pana la un punct. Ofer respect, pretind respect. Peste - sunt fara mila", a mai precizat blonda, conform sursei citate.

VIDEO! N-o sa-ti vina sa CREZI cum vorbeste fiica lui Carmen Harra!

foto: Facebook.com

Recomandari