Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

FOTO | Alexandra Stan nu se dezminte! A apărut pe plajă fără sutien, acoperită doar de un colăcel

Nu trece nicio vară fără ca Alexandra Stan să fie în centrul atenției. Lipsită de prejudecăți, superba blondă își desfată admiratorii cu imagini care mai de care mai provocatoare. Și așa cum ne-a obișnuit, ședințele topless, la malul mării, sunt deja o obișnuință

Alexandra Stan, topless la mare

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, piesele sale fiind recunoscute inclusiv dincolo de granițe. Pe lângă notorietatea pe care i-a adus-o muzica, Alexandra Stan a devenit foarte iubită și pentru faptul că este o persoană lipsită de inhibiții.

Aproape în fiecare vară, blonda își răsfață urmăritorii de pe rețelele de socializare cu imagini ce le taie respirația.

Zilele trecute, Alexandra a postat o imagine pe contul său de Facebook în care apare fără sutien, fiind acoperită doar de un colac transparent. Fotografia a strâns peste 18.000 de like-uri, semn că fanii săi sunt cu ochii pe noutățile livrate constant de cântăreață.

De altfel, în mediul online, Alexandra Stan este una dintre cele mai urmărite vedete din România. Profilul său de Facebook are 3 milioane de urmăritori, iar pe Instagram se apropie vertiginos de 500.000 de follows.

FOTO | Alexandra Stan nu se dezminte! A apărut pe plajă fără sutien, acoperită doar de un colăcel

Succes internațional

În decembrie 2009, Alexandra Stan a lansat primul single "Lollipop (Param Pam Pam)", având un impact asupra României în prima jumătate a anului 2010. Vara anului 2010 a fost una încărcată, lansând o nouă piesă "Show Me The Way" care este cu cover a unei piese de Peter Frampton, și având concerte în România. În septembrie 2010, Alexandra Stan a lansat cel de-al doilea single, "Mr.Saxobeat". În mai puțin de 2 luni, piesa ajunge cel mai mare hit al artistei în România, ocupând prima poziție în "Romanian Top 100" timp de 8 săptămâni consecutive, devenind și un succes internațional.

FOTO | Alexandra Stan nu se dezminte! A apărut pe plajă fără sutien, acoperită doar de un colăcel

La începutul anului 2011 a intrat în Spanish Singles Chart, a debutat în top 10 al French Singles Chart precum și în Canadian Hot 100. A ajuns pe prima poziție în Italia, Danemarca, Slovacia, Ungaria și Polonia. La sfârșitul lunii mai "Mr. Saxobeat" a ajuns prima piesă românească pe poziția fruntașă în Germania de la "Dragostea din Tei". A fost numărul 1 în Austria, Germania și Elveția timp de 20 de săptămâni în total. De asemenea a fost un succes ajungând în top 5 în peste 20 de țări precum numărul 2 în Belgia, Republica Cehă, Finlanda, Țările de Jos, Norvegia și Scoția, numărul 3 în Spania, Suedia și UK Singles Chart. În Noua Zeelandă ocupând poziția 4, în Billboard Brasila, poziția 6, în timp ce în Australia, Canada și Billboard Hot 100 poziția 21, 24, 25 respectiv 29. A mai ocupat prima poziție în UK Dance Chart și US Hot Dance Airplay pentru 7 săptămâni (cea mai lungă durată din anul 2010).

Recomandari