Căutare Live

Foto | Alina Ceușan se pregătește să aducă pe lume un băiețel! Blonda a ajuns la spital, de unde a transmis un mesaj emoționant

Alina Ceușan, fostă concurentă la „Asia Express – Drumul Comorilor”, se pregătește să aducă pe lume un băiețel. Blonda este la spital de aseară și stă sub atentă monitorizare

Foto | Alina Ceușan se pregătește să aducă pe lume un băiețel! Blonda a ajuns la spital și a transmis un mesaj emoționant: "Fii curios, iubitule, te așteptăm în tăcere să ajungi și să descoperi această nouă lume uimitoare"

Alina Ceușan este una dintre persoanele cele mai apreciate de pe Instagram, adunând o comunitate de 848.000 de oameni cu care împărtășește experiențele vieții ei, stilul său vestimentar, dar și ideile sale creative.

Bloggerița așteapta cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copilaș. După un an de la nunta cu Raul Țișa, barbatul care îi este alături de mai bine de opt ani, blondina se pregatește intens pentru cea mai frumoasă etapă din viața sa.

Fosta concurentă de la „Asia Express – Drumul Comorilor” reușește să contureze un univers ideal, inspirațional pentru cei care o urmăresc. Aceasta realizeză filmulețe tematice și fotografii care să o scoată din obișnuit.

Iată ce emsaj a transmis ALINA CEUȘAN cu puțin timp înainte să se ducă la spital: "În momentul în care se naște un copil, se naște și mama. Ea nu a mai existat niciodată. Femeia a existat, dar mama, niciodată. O mamă este ceva absolut nou. Fii curios, iubitule, te așteptăm în tăcere să ajungi și să descoperi această nouă lume uimitoare Mama, tata, familia ta și sincer, toată lumea online", a scris Alina.

Blonda a ajuns la spital și s-a filmat pe pat, în timp ce era monitorizată ascultând bătăile inimii copilului ei. Aceasta a postat câteva filmulețe pe story în care povestea fiecare senzație pe care o avea.

Foto | Alina Ceușan se pregătește să aducă pe lume un băiețel! Blonda a ajuns la spital, de unde a transmis un mesaj emoționant

Alina Ceușan a avut un an plin. A concurat în Asia Express unde a făcut față tuturor obstacolelor si probelor, alături de prietena ei cea mai buna, Carmen Grebenișan, iar la în întoarcere a si rămas însărcinată. De când a anunțat ca este gravida toatra lumea a vrut sa afle ce va avea, fetiță sau băiețel.

Alina Ceușan a dezvăluit sexul bebelușului

Alina Ceușan anunța că este însărcinată pentru prima oară. La jumătate de an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul pe care-l iubește deja de opt ani, Alina Ceușan anunța că i se îndeplinea dorința de a deveni mamă.

Ultimul an a fost, cu siguranță, cel mai bun și cel mai fericit pentru vedetă, care a avut parte de aventura vieții, la „Asia Express", iar la scurt timp după ce s-a întors a rămas însărcinată!

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Și cum cea mai mare curiozitate rămâne la acest moment care este sexul bebelușului, iată că Alina Ceușan a spus pentru Elle că va fi mamă de… băiat.

Alina Ceușan va fi mamă de băiat

Întrebată despre noua sa postură, de viitoare mamă, Alina a spus: "Am zile în care stau și mă gândesc ce fel de mamă voi fi. Voi fi o mamă bună? O să-mi îmbrac copilul astfel încât să nu mă-ntrebe ce-a fost în capul meu când va fi mare și se uită la poze? O să sterilizez totul în jur? O să plâng și eu deodată cu el să-i demonstrez că nu-i concurs? Cum o să fiu…?"

Alina Ceușan își dorește ca soțul ei să fie cât mai implicat în creșterea copilului lor.

"Raul, avem un copil, this is real' (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el."

Cum își imaginează Alina Ceușan că va decurge viața ei după ce va naște.

"Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm' la „ești aici".

Continuarea interviului ---> AICI

Mutu are cu ce se mândri. Cum arată Adri, fiica cea mare a Briliantului... Antonia are cea mai sexy poză a verii. Cum s-a lăsat fotografiată iubita lui Alex Velea...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri