Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

FOTO! Erika si-a pus "savarina" goala pe capul lui Boier Bibescu!

Este sau nu o adevarata vedeta? Oricare ar fi raspunsul, el nu pare sa o impresioneze pe Erika. Frumoasa de ciocolata se bucura de celebritatea ei si isi continua promovarea. Cum stie mai bine, evident: cu partile intime la vedere.

Si de cand a marturisit ca nu obisnuieste sa poarte chilotei, nu se mai satura sa arate ce ascunde sub fustita, ca sa arate ca nu a glumit. Fie pe catwalk, fie in club, ca simpla clienta, fosta iubita a lui Ousmane N'Doye este cu poalele in vant.

Asa s-a intamplat ca divuta de culoare a recidivat cu etalarea partilor intime. Dar de data aceasta le-a gasit o oarecare utilitate: s-a asezat cu posteriorul in sus chiar pe sapca lui Boier Bibescu (Razvan Batranu), cunoscut pentru hitul „Dan Spataru", interpretat cu Don Baxter. Iar cantaretul nu a parut deranjat de „povara" pe care trebuia sa o poarte, dupa cum remarca STL. Ramane de vazut insa daca modelul dezgolit a reusit sa-i determine si pe altii sa se inscrie pe lista admiratorilor sai. Ca doar nu si-o arata ea degeaba ce i-a daruit natura.

Sursa: vdtonline

Foto: STL

Recomandari