FOTO: Kim Kardashian, irezistibil de sexy în lenjerie intimă, în urmă cu aproape zece ani! Cât de bine arăta diva de la Hollywood

 

O prezenţă mereu controversată, Kim Kardashian reuşeşte să facă furori ori de câte ori are ocazia. Iar declaraţiile savuroase, ţinutele mai mult decât spectaculoase, care uneori au lăsat la vedere prea mult au ajutat-o pe aceasta să câştige sume exorbitante de bani. Totuşi, în urmă cu aproape zece ani, Kim Kardashian era o tânără simplă.

În urmă cu aproape zece ani, în 2007, Kim Kardashian era cunoscută drept cea mai bună prietenă a lui Paris Hilton şi poza pentru coperta revistei "Complex".

Astfel, în imaginea care s-a răspândit rapid pe reţelele de socializare, soţia lui Kanye West purta o lenjerie intimă neagră şi pantofi Christian Louboutin. Totuşi, aceasta nu era foarte încrezătoare în forţele ei şi nu cunoscuse încă celebritatea.

Scandalurile uriaşe în care a fost implicată, dar şi sex-tape-urile a căror protagonistă a fost au propulsat-o pe culmile succesului, astfel că acum a devenit un star…fără să facă nimic concret.

Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit în luna mai a anului 2014 şi au împreună doi copii, o fetiţă de doi ani şi jumătate, Nort West şi un băieţel de câteva luni, pe nume Saint West.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe