Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

FOTO! Miss Italia 2010: "Mi-au retusat pozele ca sa par grasa"

Italia a intrat in zodia scandalurilor legate de Miss. Dupa concurente eliminate pentru ca ar fi pozat goale, este randul unei foste regine a frumusetii sa fie tinta atacurilor. Francesca Testasecca este furibunda: pe internet au aparut poze care o arata plinuta. Incoronata din 2010 se apara: fotografiile au fost trucate, spune ea.

Experienta mea le-ar putea fi utila si altor tinere, care au aceleasi probleme. La 1,74 de metri, cantaream 48 de kg. Am avut probleme care, daca nu erau rezolvate, imi puteau afecta viitoarea sarcina. Nu este un secret ca femeilor care pierd prea mult din greutate le este afectat ciclul", a declarat fosta Miss.

"Nu am fost niciodata deprimata, nu am luat 10, 15, 20 de kilograme in plus. Este multa ipocrizie si rautate. Am vazut pozele din ziare cu toata acea greutate suplimentara si nu m-am recunoscut. Un prieten mi-a spus ca au fost retusate si il cred. Cum as fi putut pierde 20 kg intr-o luna?!" s-a aparat frumoasa.

Cat despre sarcina, ea mai asteapta un pic. „Nu am un iubit, deocamdata. Ma vad cu cineva. Ii voi dezvalui numele la timpul potrivit".

sursa: VDTonline.ro

foto: health.ezinemark.com
Recomandari