Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

FOTO! Uite ce fund imens are Oana Zavoranu!

Oana Zavoranu e o femeie completa! Face sex din mila, se cearta cu Pepe, se iubeste in secret, vinde apartamente si isi arata fesele cu inceput de celulita... Asa diva, mai rar!Asa s-a intamplat ca fosta sotie a lui Pepe a apelat la acest truc, aratand ce ascunde sub fustita. Prilejul a fost prezentarea vilei de pe strada Andrei Muresanu. Acolo se afla apartamentul care o leaga de trecutul cu care vrea sa o rupa. „Aceasta casa am primit-o la «partaj» in 2007, de la Marioara. Nu am vrut sa stau acolo pentru ca am prea multe amintiri legate de tata. El a cumparat casa in 1981, iar in 1985 a murit. Tot acolo, in 2000, a murit si Tutu (Zavoranu)", a declarat Zavo, citata de Click.

Oana cere 820.000 de euro pentru locuinta respectiva. Pret negociabil, dar tot mare. Asa ca vedeta a decis sa arate cat de important este acel apartament: a fost cuibul unei divute care a devenit iepuras Playboy la 38 de ani, pe atunci neimpliniti. Iar ca demonstratia sa fie convingatoare, a imbracat o fustita de la reduceri de material si a vrut sa arate ea cum sarea pe geam pe vremuri. Inevitabil, posteriorul Zavorancei a iesit la iveala, a remarcat Cancan. Si barbatii au salivat: parea ca fosta doamna Pepe nu poarta chilotei.

Avea, nu avea, cert este ca rotunjimile au fost bine puse in valoare. Ramane o singura intrebare: se crede Oana sexy, dar se va gasi un barbat care sa dea atatia bani pe apartament? Minuni s-au mai vazut. Depinde cat de convingatoare poate fi Querida nu doar cu telespectatorii, care vad, dar nu pun mana, ca nu au bani in cont, ci cu potentul (financiar, desigur) interesat de achizitie. Si poate asa va aparea o noua idila.

sursa: VDTonline

foto: Cancan

Recomandari