Fotografia cu Mihai Bendeac din adolescență a atras atenția fanilor

Celebrul actor Mihai Bendeac și jurat al emisiunii iUmor a postat recent pe contul său de Instagram cu 1,4 milioane de fani o fotografie cu el din adolescență.

Fotografia alb-negru postată chiar de Ziua Adolescentului îl face pe Mihai să fie de nerecunoscut.

antena 1

Fotografia alb-negru postată chiar de Ziua Adolescentului îl face pe Mihai să fie de nerecunoscut. Cu zâmbetul pe buze și cu un păr bogat, Mihai a strâns mii de aprecieri la această postare. În fotografie, Mihai apare alături de străbunica lui.

Cu toate acestea, mulți urmăritori nu s-au putut abține de comentariile amuzante, dar nici de la cele răutăcioase.

Fotografia cu Mihai Bendeac din adolescență

“Arata-i batran si cand erai mic 🙂”

“Wow! 🙌 zâmbetul e același! ❤️”

Fotografia cu el din copilărie ne amintește și de cele din liceu, arătate de diriginta lui Mihai Bendeac la ediția de roast de la iUmor. Doamna Carmen Gârleanu a apărut pe scena iUmor în ediția 12 pentru a vorbi despre cum era Mihai în copilărie.

Citește și: Fotografia din tinerețe care i-a uimit pe fani. Ce mesaj a transmit Mihai Bendeac de Ziua Mondială a Teatrului

Juratul iUmor a fost extrem de impresionat când a văzut-o pe diriginta lui din liceu și s-a bucurat să își amintească alături de ea toate lucrurile frumoase și amuzante din adolescență.

Mihai Bendeac, om de teatru

Actor de teatru și film, a absolvit Universitatea Națională de Arta Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale. Cântăreț, scenarist și regizor. Jurat, poet și compozitor. Toate până la 37 de ani.

Mihai Bendeac s-a născut pe 16 februarie în anul 1983. A fost ”Vișinescu”, torționarul-administrator de scară. A smuls lacrimi cu Nea Mărin la Mall. L-a jucat, magistral, pe Gigi Dinică, dar a intrat și în pielea lui Fernando de la Caransebeș. Și-a pus fes și a țipat :”Nu știu d-astea!”, a recitat precum Vadim Tudor și s-a lăsat julit, fix ca pe Târgu Ocna. A fost maestru la ”În puii mei”, prezentator de la ”X Factor” la Antena 1. Alături de Delia Matache și de Cheloo este jurat iUmor. Unde rămâne mască de prestația concurenților sau îi blochează definitiv! Dur, neiertător, romantic, genial.

Citește și: Mihai Bendeac i-a surprins pe fani cu cea mai neașteptată întrebare! „Am leșinat, gata!”

Cartea lui “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”

Mihai Bendeac, juratul iUmor, a lansat pe 10 decembrie cartea sa “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama”, în care povestește experiențe de viață într-un mod cât de poate de onest.

Amintirile nu sunt neapărat de pe scena teatrului, ci din viața personală. Rezervat în ceea ce privește latura privată, Mihai Bendeac a lansat o carte în care își povestește viața.

Talentul său de actor se reflectă în noua lui carte în care abordează teme comune, de la relații intime la cele de familie, într-un mod excepțional, așa cum doar el poate. Râvnitul actor devenit și scriitor a făcut un apel către cei care doresc să cumpere cartea și le-a mărturisit ce se va întâmpla cu fondurile obținute din vânzarea acesteia.

Într-o postare pe Instagram, Mihai Bendeac a scris despre cartea lui că este “terapia de a povesti ce ai trăit. Într-un mod uneori ireverențios, alteori scandalos. Dar, peste toate, terapeutic”.

“Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu TOATE fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri. Știu că ma pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini (…) o carte interesantă, controversată, sinceră. Ajutați-ne! Am muncit la ea 8 luni!”.

Banii strânși vor fi donați unei cauze nobile. Mihai a mai mărturisit, înainte de lansarea cărții, că se simte vulnerabil și emoționat la gândul că se va întâlni pe stradă cu oameni care vor fi citit cartea lui și vor dori să îi împărtășească impresiile lor.

Ultimele știri