Căutare Live

Fotografia emoționantă postată de Cristiano Ronaldo, cu fiica sa nou-născută. Mesajul fotbalistului pentru micuța lui

În urmă cu câteva zile, celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a devenit din nou tată atunci când iubita lui, Georgina Rodriguez, a născut gemeni. Din păcate, doar unul dintre copii a supraviețuit.

În urmă cu câteva zile, celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a devenit din nou tată atunci când iubita lui, Georgina Rodriguez, a născut gemeni. Din păcate, doar unul dintre copii a supraviețuit.

Profimedia

Cristiano Ronaldo și familia sa sunt încă îndurerați din cauza pierderii suferite și nu vor uita niciodată clipa în care Georgina Rodriguez a dat naștere gemenilor, dar doar unul dintre bebeluși a supraviețuit. Georgina esta însărcinată cu gemeni, o fetiță și un băiețel, dar doar fetița a supraviețuit la naștere.

Cristiano Ronaldo, fotografia înduioșătoare cu micuțul lui care a murit

Îndurerați, cei doi părinți au declarat că doar un alt părinte le poate înțelege durerea. Cu lacrimi în ochii și inimile frânte, Gerogina și Cristiano le-au mulțumit medicilor care au ajutat-o pe Georgina, dar și pe bebelușii lor, spunând că nu îl vor uita niciodată pe micuțul care nu a supraviețuit.

Citește și: Gestul superb făcut de fanii lui Liverpool, în memoria fiului pierdut al lui Cristiano Ronaldo | VIDEO

La doar câteva zile de la pierderea cumplită pe care a suferit tânărul cuplu, Cristiano a găsit puterea să zâmbească alături de iubita lui și ceilalți copii ai lor, într-o poză pe care au postat-o pe Instagram. În noua fotografie, apare și micuța nou născută care a supraviețuit ca o luptătoare și s-a născut în familia lor pentru a le alina suferința părinților ei.

Georgina și Cristiano au fost încurajați de membrii familiei, apropiați, prieteni, dar și fani. Cristiano a primit mii de mesaje de la colegii săi din echipa de fotbal care i-au urat să fie puternic.

Cu inima sfâșiată, Cristiano Ronaldo și iubita sa le-au mulțumit tuturor pentru mesajele încurajatoare. În urmă cu puțin timp, faimosul fotbalist a postat o fotografie cu băiețeul său care a murit imediat după naștere. În fotografia alb-negru, Cristiano e la bustul gol și o ține în brațe pe micuța lui, privindu-o cu dragoste.

Poza a strâns peste 16 milioane de reacții, iar fanii l-au încurajat încă o dată pe marele jucător de fotbal. La descrierea pozei, Cristiano a scris că o va iubi mereu pe micuța lui.

“Your son's place is empty, God bless him” (Locul fiului tău e gol. Dumnezeu să îl binecuvânteze), i-a scris unul dintre fani.

Mulți dintre cei care au comentat la fotografia postată de sportive nu au știut însă sigur dacă Ronaldo îl ține în brațe pe fiul lui care a murit sau dacă e fetița care a supraviețuit. Fanii i-au urat sănătate și să aibă grijă de familia lui.

Ce a postat Cristiano Ronaldo în ziua în care Georgina Rodriguez a născut

Deși a trecut prin câteva zile destul de grele, Cristiano Ronaldo a găsit energia și bucuria de a zâmbi într-o fotografie alături de familia sa. Iată cât de frumoși sunt împreună. Fotbalistul a împărtășit cu fanii prima imagine cu micuța lui.

Citește și: Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru medici, după moartea fiului său. Dintre gemenii născuți ieri, doar fetița a supraviețuit

Cristiano Ronaldo a publicat pe contul său de Instagram un mesaj sfâșietor în care a împărtășit cu fanii săi faptul că fiul lor a murit la naștere. Gerogina a născut ieri, dar se pare că dintre gemeni, doar fetița a supraviețuit.

“Vă anunțăm cu regret și tristețe profundă că băiețelul nostru a murit. E cea mai mare durere pe care un părinte o poate simți. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire în suflet.

Am vrea să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru sprijinul lor și grija deosebită. Suntem devastați din cauza acestei pierderi și ne dorim intimitate și liniște în această perioadă dificilă.

Băiatul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a scris Cristiano pe contul său de Instragram și același mesaj a apărut și pe contul de Instagram al Georginei Rodriguez, potrivit Daily Mail.

Vulpița Veronica, apariția rară care a atras atenția fanilor. Fotografia în care Vulpița e de nerecunoscut... Loredana, schimbarea de look care a făcut-o de nerecunoscut. Care a fost reacția fanilor...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x