Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Fotografii incendiare! Ruby le-a oferit o surpriză vizuală fanilor, iar imaginile au fost apreciate la justa valoare. ”Bună dimineața, s-a trezit doolceatza!”

După ce frumoasa brunetă a postat trei fotografii în care apare îmbrăcată doar cu un costum de baie minuscul, a admiratorii i-au luat cu asalt pagina de Instagram.

Ruby

Facebook/ RUBY

În plină pandemie de coronavirus, Ruby le-a oferit o surpriză vizuală fanilor, iar imaginile au fost apreciate la justa valoare.

Și nu este pentru prima oară când se întâmplă asta, pentru că Ruby nu uită să le arate internauților că se păstrează într-o formă de invidiat.

Ruby ține nouă câini în aparatmentul ei de lux! Nu îşi fac nevoile afară!

Admiratorii i-au luat cu asalt pagina de Instagram după ce frumoasa brunetă a postat trei fotografii în care apare îmbrăcată doar cu un costum de baie minuscul. În plină pandemie de coronavirus, Ruby le-a oferit o surpriză vizuală fanilor, iar imaginile au fost apreciate la justa valoare.

Și nu este pentru prima oară când se întâmplă asta, pentru că Ruby nu ”uită” să le arate internauților că se păstrează într-o formă de invidiat.

”Buna dimineata, s-a trezit doolceatza! 1,2 sau 3?”, a fost mesajul postat de Ruby în dreptul fotografiilor.

Vedetele au făcut show la botezul lui Jimmy Dub!

Ruby - cântăreață

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este o cântăreață din România.

Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs.

A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate.

Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

Adrian Sîna feat. Ruby - "Prieteni buni"

În 2015, a lansat un nou single alături de Dorian Popa, "Bună, ce mai zici?" piesa care a reușit să strângă în doar 3 săptămâni peste 10.000.000 de vizualizări pe Youtube și să ajungă în primele 10 poziții ale Romanian Top 100.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro