Live acum Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluire bombă, la aproape zece ani de la moartea ei! „A recuperat-o”

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a publicat un mesaj prin care dă de înțeles că femeia blondă despre care s-a spus că i-ar fi fost confidentă soțului cântăreței s-a întors, după mulți ani, în viața acestuia.

Mădălina Manole.

Fratele Mădălinei Manole crede că autoritățile au greșit închizând cazul cu concluzia de sinucidere. El susține cel vinovat pentru tragedie este Petru Mircea, soțul artistei.

„În această fotografie apare, pe lângă soacra "îndurerată" și pui mic, copilul Mădălinei, celebra blondă din Otopeni, confidenta văduvului, ospătăriță la un restaurant din Otopeni unde servea cina, seară de seară, Petrică! Și "prietena" cea mai bună a Mădălinei! Atât de "prietenă" încât eu nu am auzit niciodată de ea! Imediat, după moartea Mădălinei s-a instalat în casa ei, consolându-l pe văduv! După mulți ani, fostul soț am înțeles că a recuperat-o!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe un site de socializare.

În 2010, la trei luni de la moartea artistei, blonda Cătălina a fost surprinsă intrând în vila Mădălinei Manole din Otopeni. Blonda nu a fost in vizită, ci a rămas în casă peste noapte. Petru Mircea mărturisea atunci că femeia în cauză este doar o prietenă, care îl sprijnă să treacă peste momentele extrem de grele, potrivit wowbiz.ro.

Ulterior, în 2015, a fost rândul lui Petru Mircea să fie surprins ieșind din casa femeii. Văduvul Mădălinei Manole a negat și atunci că ar avea vreo legătură sentimentală cu blonda Cătălina, spunând că dacă ar avea o relație ar face-o publică fără probleme, lucru care s-a și întâmplat câțiva ani mai târziu.

Potrivit unor informații vehiculate prin presa vremii, Mădălina Manole se cunoștea cu blonda confidentă a lui Mircea Petru prin prisma faptului că au fost vecine în Otopeni. Cu un an înainte să moară cântăreața, cele două deveniseră prietene de familie.

În 2010, Cătălina ar fi divorțat iar Mircea Petru ar fi devenit văduv și au continuat să rămână în relații bune, fără să-și asume public, vreodată, o relație.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro