Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluire neașteptată! Ce a pățit artista, la câteva luni după nuntă: „S-o crezi tu, puiucule”

Au trecut mai bine de zece ani de când s-a stins din viață celebra artistă Mădălina Manole. Fratele cântăreței a publicat recent un mesaj complet neașteptat, în care dezvăluie un detaliu ce i-a surprins pe fani.

Mădălina Manole, fotografii de la nunta cu Mircea Petru (sursa foto: facebook Marian Manole)

Deși au trecut mai bine de zece ani de la decesul îndrăgitei artiste Mădălina Manole, fratele acesteia, Marian Manole, nu vrea să dea uitării cele întâmplate. Mai mult decât atât, acesta îl acuză pe Mircea Petru, soțul cântăreței, că ar ascunde adevărul cu privire la moartea acesteia.

Nu de puține ori, Marian Manole a postat pe contul său de Facebook mesaje prin care a arătat că este convins de faptul că vinovat de moartea Mădălinei este chiar Mircea Petru.

citește și: De ce a murit Mădălina Manole! Fratele artistei a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt: „Donați un euro pentru această cauză”

În luna august a acestui an, bărbatul a anunțat că are pregătită o echipă de profesioniști alături de care urmează să încerce să afle adevărul și să demonstreze că soțul cântăreței este vinovat de cele întâmplate.

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluire neașteptată! Ce a pățit artista, la câteva luni după nuntă: „S-o crezi tu, puiucule”

Mădălina Manole, fotografii de la nunta cu Mircea Petru (sursa foto: facebook Marian Manole)

Recent, fratele regretatei Mădălina Manole a publicat pe Facebook câteva fotografii cu aceasta, în ziua nunții.

citește și: Cum s-a stins, de fapt, tatăl Mădălinei Manole: "L-am dus pe picioarele lui, luni ..."

„La nunta ei! După câteva luni s a săturat de viață! Zice soțul că s-a sinucis...! S-o crezi tu, puiucule!!!”, a scris bărbatul, în dreptul pozelor cu artista.

Mădălina Manole s-a căsătorit cu Mircea Petru în 2009, iar în vara lui 2010 și-a pus capăt zilelor. Fanii și cunoscuții lui Marian Manole au reacționat imediat la postare, iar mesajul critic adresa lui Mircea Petru a adunat instant numeroase comentarii.

Recomandari