Antena Căutare

Frații Andrew și Tristan Tate, încă o lună în spatele gratiilor. Ce a dezvăluit avocatul despre starea de sănătate a lui Andrew

După ce le-a fost respinsă cererea de eliberare, instanța a decis vineri, 20 ianuarie, ca arestul fraților Andrew și Tristan Tate să se prelungească cu încă o lună. Cei doi vor rămâne astfel după gratii o altă perioadă de 30 de zile.

Instanța de judecată a decis prelungirea perioade de arest preventiv cu încă 30 de zile pentru frații Tate

Hepta

Frații Tate vor rămâne în arest preventiv pentru o periadă de încă 30 de zile, asta după ce instanța le-a respins cererea de eliberare. În decursul săptămânii viitoare urma să expire măsura arestului preventiv, însă judecătorii au decis să o prelungească. Decizia se aplică și pentru complicele celor doi, care sunt cercetate de procurorii DIICOT în același dosar.

Citește și: Ce s-a întâmplat în sala de judecată după ce frații Tate le-au cerut judecătorilor să fie lăsați liberi ca să-și crească copiii

Andrew și Tristan Tate rămân în arest pentru o perioadă de încă 30 de zile

Tribunalul București a decis vineri, 20 ianuarie, ca frații Tate să rămână în arest preventiv, perioada prelungindu-se cu încă o lună. Aceștia au fost reținuți sub acuzația de trafic de persoane, viol, dar și crimă organizată. Controversaților frați le-a fost extins termenul de arest începând din 29 ianuarie până la data de 27 februarie. Aceștia au mai petrecut încă 30 de zile în spatele gratiilor.

Aceeași decizie se aplică și pentru fosta polițistă Luana Radu, dar și pentru Georgiana Naghel, care potrivit autorităților sunt complicele celor doi. Decizia magistraţilor nu este însă definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Fraţii Tate au fost reţinuţi după ce la data de 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor.

Britanicii au încercat să scape din arest aducând în discuție mai multe scenarii, iar de curând avocatul acestora le-a adus la cunoștință autorităților că Andrew Tate se confruntă cu probleme de sănătate, iar starea lui s-ar fi înrăutățit în închisoare. Anterior, aceștia au motivat că au copii pe care trebuie să îi îngrijească, astfel că nu pot rămâne în arest.

Citește și: Ce spune mama fraților Tate despre problemele cu legea ale fiilor ei. Eileen Tate i-a crescut singură pe cei doi băieți

Cei doi frați au fost vizitați în arest de către Consulul General al SUA

Frații Tate au solicitat o a doua vizită din partea Ambasadei, având în vedere că aceștia dețin dublă cetățenie. Consulul General al Statelor Unite ale Americii a venit în România, iar frații britanici au cerut asistență consulară pentru a se asigura că li se respectă drepturile. Între timp, averea fraților britanici a fost confiscată.

Tristan Tate, vizitat de fosta iubită și de fetița lor

Din partea membrilor apropiati, pentru Tristan Tate a venit fosta lui iubită și fetița acestora și, de asemenea, tot aici, la arestul central, a mai venit și o femeie din anturajul fraților Tate, care de altfel, are și calitate de victimă în dosar.

Cristina Pazurati, mama copilului lui Tristan Tate, a mers la arestul central alături de fetiță pentru a-l vizita pe milionar. Astăzi, martorii fraților au fost audiați, iar procurorii DIICOT au analizat conținutul pe care l-au găsit în telefoanele și dispozitivele mobile ale celor doi milionari.

Ileana Sterp, probleme în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Ce a declarat viitoarea mămică despre starea ei de sănă... Vizită de gradul zero! Consulul General al SUA a venit la frații Andre Tate și Tristan Tate în arest...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x