Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Gabi Bădălău, detalii picante despre divorțul de Claudia Pătrăşcanu. Cum a reacționat femeia când a aflat de Bianca Drăgușanu

După ce Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copiilor săi, aducându-i lui Gabi Bădălău mai multe acuzații, bărbatul a reacționat.

De ce nu s-a finalizat încă divorțul dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Instagram & Facebook

S-a întâmplat la scurt timp după ce a fost fotografiat de paparazzi la brațul Biancăi Drăgușanu, cea despre care presa mondenă spune că îi este iubită.

Ei nu au vrut să comenteze această informație, însă Gabi Bădălău a ținut să puncteze câteva aspecte legate de relația cu fosta parteneră, care îi este încă soție.

De ce nu s-a finalizat încă divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Deși s-au despărțit în urmă cu mai bine de 1 an, divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a finalizat.

Bărbatul a discutat acest subiect la XNS, de la Antena Stars, unde a spus că mama copiilor săi a refuzat să îi lase pe cei mici să petreacă timp cu el, deși a câștigat acest drept în instanță.

Citește și: Bianca Drăgușanu a vrut să se pozeze într-o poziție senzuală, dar un detaliu i-a uluit pe fani. Ce au observat la talia vedetei

”Prima oară a inventat că-s copiii bolnavi, copiii neavând nimic. Nu a avut chef să mi-i dea, nici măcar nu m-a lăsat să-i văd. A doua oară mi-a invocat că am încurcat weekend-urile și, la fel, nu mi i-a dat. A treia oară s-a întâmplat astăzi, când a spus că nu vor copiii să vină, lucru care s-a întâmplat și la mine. Am fost și la Protecția Copilului, am sunat și la Poliție că așa m-au învățat domnii avocați. Din păcate, nu am reușit să fac nimic. O să-i fac o plângere penală pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești. Singura ei armă sunt copiii și mă șantajează cu lucrul ăsta.”, a afirmat Gabi Bădălău la XNS.

El a mai dezvăluit faptul că Pătrășcanu Claudia îi cere 15.000 de euro pe lună și un apartament plus toate cheltuielile copiilor.

”Am înțeles că vrea custodie exclusivă. Mai nou mă acuză că sunt traficant, că consum droguri. Presupun că este tot un tertip de a câștiga custodia exclusivă. S-a dus în instanță (...), chiar luni am programare la IML să-mi fac acest test.”, a declarat el.

Claudia Pătrășcanu, mesaje către Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău susține că mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, i-a scris Biancăi Drăgușanu după ce a apărut informația că sunt împreună.

Citește și: Bianca Drăgușanu ia masa pe apă, în Maldive. Imaginea din vacanța de lux a blondei a strâns mai bine de 14.000 de aprecieri

”A zăpăcit-o pe Bianca Drăgușanu cu mesaje. I-a dat mesaje kilometrice. Dar nu doar pe ea.”, a explicat Gabi.

De asemenea, Claudia a comentat relația celor doi și a profitat de ocazie pentru a aduce, din nou, în lumina reflectoarelor divorțul de Gabi Bădălău.

Mai multe detalii în imaginile următoare:

Recomandari