Căutare Live

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit din nou la tribunal. Ce detalii a scos la iveală afaceristul în plin divorț

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit din nou la tribunal pentru un nou termen în procesul de divorț dintre cei doi. Iată de dezvăluiri a făcut afaceristul despre fosta sa soție, la scurt timp de la ieșirea din instanță.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit din nou la tribunal pentru un nou termen în procesul de divorț dintre cei doi

Facebook

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut parte de o altă întâlnirea la tribunal joi, 12 mai 2022. Cei doi s-au afișat în fața judecătoriei pentru un nou termen în procesul de divorț.

La întrarea în instituție, fosta soție a afaceristului a fost destul de rezervată și a ignorat întrebările jurnaliștilor: „Bună ziua, mulțumesc, fac foarte bine. Numai cu gânduri bune. (...) Alte întrebări, dar ce căutați dumneavoastră aici?”.

Citește și: Pentru ce sumă de bani a vândut Gabi Bădălău casa în care a locuit alături de fosta soție, Claudia Pătrășcanu

Spre deosebire de fosta lui parteneră, Gabi Bădălău a fost destul de direct și clar cu juranliștii din fața tribunalului, spunându-le că va sta cu ei de vorbă când va ieși din clădire.

Ce secrete a scos la iveală Gabi Bădălău despre Claudia Pătrășcanu

Așa cum a promis, Gabi Bădălău s-a decis să dea un interviu pentru Xtra Night Show la ieșirea din sala de judecată. Afaceristul a dezvăluit că interacțiunea cu mama copiilor săi este una destul de dificilă.

„Este o comunicare foarte defectoasă. E o fire foarte conflictuală, nu înțeleg. Sunt uimit de atitudinea Claudiei, de atitudinea avocaților. E a patra echipă de avocați pe care o schimbă, au fost 12 avocați la număr până acum. Nu înțeleg răutatea asta pe care o are asupra mea, de a mă decade din drepturi...”, a mărturisit el la Antena Stars.

Gabi Bădălău a mărturisit că fosta soție îi face zilnic sau săptămânal plângeri la poliție: „Sunt obișnuit cu plângeri penale”. Acesta a dezvălui că duminică, 8 mai 2022, a avut parte de o situație similară chiar în ziua nunții surorii sale.

Citește și: Mama lui Gabi Bădălău, reacție furibundă după zvonul că Bianca Drăgușanu este însărcinată. Dezvăluiri din intimitatea casei

„Inclusiv duminică, am avut un eveniment în familie, a sunat la 112 pentru o prostie. Deci sunt obișnuit cu plângerile Claudiei. Era ora 18.00, m-a sunat că nu duc băieții acasă, cu toate că eu aveam un acord cu ea să-i duc luni.”, a mai adăugat el.

Afaceristul a răspuns la întrebările jurnaliștilor însoți de avocata sa.

„Este bipolară și are dublă personalitate. Încă o dată, nu înțeleg de ce cu mine, tatăl copiilor, care încerc să fiu foarte civilizat și diplomat cu ea...”, a spus el.

„Ceea ce vrea să vă spună Gabi este că există o diferență foarte mare între Claudia, care apare în presă, înclusiv la dumneavoastră în emisiune, unde pozează într-o mamă minunată și care nu se opune legăturii tatălui cu cei doi copii. Dincolo de această față prezentată la televizor este total opusă.

Tatăl este percput de către băieții lui ca o imagine negativă, denigratoare... ca un tată care nu are grijă de micuții lui.”, a ținut să intervină avocata afaceristului.

Gabi Bădălău a declarat faptul că vorbește foarte rar cu băieții lui pentru că fosta soție nu îi lasă să facă asta: „Eu nu înțeleg de ce nu se potolește după doi ani și de ce nu încecăm să avem o relație civilizată. Îi cer Claudiei prin intermediul dumneavoastră să ne liniștim”.

Mirela Vaida și-a anunțat fanii că este răcită. Prezentatoarea TV a publicat o imagine din curtea casei... Cum s-a pozat Bianca Drăgușanu după ce s-a scris că e însărcinată din nou. Imaginea în care are talia descoperită...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x