Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Gabriel Cotabiță, adevărul despre căsnicia pe care o are cu o femeie cu 30 de ani mai tânără: ”Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește!”

Gabriel Cotabiță trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o femeie care e mai tânără cu 30 de ani decât el, iar acum a dezvăluit secretul fericii. 

Gabriel Cotabiță, adevărul despre căsnicia pe care o are cu o femeie cu 30 de ani mai tânără: ”Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește!”

Gabriel Cotabiță este căsătorit de patru ani cu Alina și, în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani, cei doi se înțeleg de minune, artistul fiind de părere că a fost o alegere inspirată să o ia de soție.

Cu minunata mea soție (a venit la mare). E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică. Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta”, a declarat Cotabiță, potrivit Viva.ro.

Gabriel Cotabiță, îngenuncheat de durere în timpul pandemiei de coronavirus. Mama lui a murit: ”Nu te voi uita niciodată!”

De asemenea, acesta dezvăluia, într-un alt interviu, că Alina nu s-a dezlipit de patul lui atunci când a fost bolnav.

,”Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, spunea solistul, pentru revista „Taifasuri', în urmă cu câțiva ani.

Gabriel Cotabiță, concert special de Ziua Femeii. Vedetele au transmis mesaje emoționante mamelor lor

Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătorit în 2016, în mare secret, iar ceremonia religioasă a avut loc pe 9 octombrie, Delia și soțul ei fiindu-le nași.

Recomandari