Căutare Live

Gabriela Cristea a publicat o imagine emoționantă cu Tavi Clonda și fiica lor cea mică. În ce ipostază au fost surprinși cei doi

Gabriela Cristea a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine de-a dreptul adorabilă cu Tavi Clonda și fiica lor cea mică. Iată în ce ipostază emoționantă au fost surprinși cei doi.

Gabriela Cristea a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine de-a dreptul adorabilă cu Tavi Clonda și fiica lor cea mică.

Instagram

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața, iar recent a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine adorabilă cu soțul său și fiica lor cea mică.

Prezentatoarea TV a înduioșat inimile internauților cu postarea sa care a strâns mai bine de 6 mii de like-uri. De asemenea, relația specială dintre Tavi Clonda și Iris, fiica lui cea mică, a fost apreciată de toată lumea.

Cum i-a fotografiat Gabriela Cristea pe Tavi Clonda alături de fiica lor cea mică

Gabriela Cristea se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, dar și cu o familie minunată. Vedeta este o mămică fericită și împlinită, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online cu fiicele sale și Tavi Clonda.

Prezentatoarea TV de la „Mireasa - Capriciile Iubirii” petrece foarte mult timp alături de persoanele importante din viața ei și nu ezită să le arate prietenilor virtuali cât de frumoasă este familia sa.

De curând, Gabriela Cristea a publicat pe contul de Instagram o imagine care i-a emoționat pe prietenii virtuali. Aceasta și-a fotografiat soțul în timp ce dormea, iar lângă el se afla fiica lor cea mică, Iris.

Citește și: Gabriela Cristea a ajuns la spital în urma unor dureri de spate. Ce au pus-o medicii să facă

Cei doi au impresionat internauții cu legătura specială dintre ei, iar vedeta s-a „topit” atunci când a observat că împart amândoi o bucățică de pat și o singură pernă.

„Patul este mare, dar ei împart o bucățică mică din el, pernele sunt 6 la număr în pat, dar ei împart doar una pe din două. Bucățica mea de Rai de pe pământ este acasă.”, a scris Gabriela Cristea la descrierea imaginii, vizibil entuziasmată și emoționată.

Reacțiile pozitive din partea prietenilor virtuali nu au întârziat să apară. Aceștia au ținut neapărat să-l felicite pe Tavi Clonda pentru că este un exemplu foarte bun de tată.

„Familia este cea mai importantă! Este oaza de liniște și ancora vieții! Fericire multă!❤️”, „Ce poza frumoasă! Un soț și un tată implicat! O zi frumoasă să aibă Tavi, chiar merită! 👏”, „O familie frumoasă!❤️” sau „O poza cât 1000 de cuvinte!!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt mai fericită ca niciodată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate, Iris și Victoria.

Deși există o diferențe de vârstă de 5 ani între ei, prezentatoarea TV și artistul au demonstrat că vârsta nu este niciodată importantă în dragoste.

Citește și: Din ce motiv nu mai poate purta pantofi cu toc Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

"El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a spus Gabriela Cristea, relatează spynews.

Cu ce probleme se confruntă Mara Bănică de când a născut. Ce se întâmplă cu fiica vedetei... Carmen de la Sălciua are o mamă foarte frumoasă care îi seamănă leit. Cum arată femeia care i-a dat viață...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x