Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme

Gabriela Cristea este unul dintre cei mai apreciați și carismatici oameni de televiziune.

Gabriela Cristea este unul dintre cei mai apreciați oameni și carismatici oameni de televiziune

Instagram

Dincolo de abilitățile sale profesionale, Gabriela Cristea este și o femeie foarte atrăgătoare.

După ce a reușit să slăbească este 25 de kilograme, soția lui Tavi Clonda a prins mai multă încredere în propria persoană și a început să aleagă ținute tot mai îndrăznețe.

Cum arată Gabriela Cristea in fustă mini la vârsta de 46 de ani

Recent, frumoasa brunetă a optat pentru un outfit compus dintr-un pulover crem și o fustă într-o nuanță superbă de muștar.

În ciuda vremii neprietenoase, Gabriela Cristea și-a pus dressuri plasă, care i-au scos și mai tare în evidență picioarele subțiri.

Citește și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost surprinși în ipostaze tandre. Cum au reacționat fanii

”Aspiră să îi inspiri pe ceilalți!”, a notat Gabriela la descrierea imaginii care a strâns mai bine de 2.000 de like-uri în două ore.

Încântați de noul look al acesteia, prietenii săi virtuali s-au grăbit să o complimenteze. ”Super. Tânăra ca la 20 ani.”, ”Superbă”, au scris ei în zona destinată comentariilor.

Cum a slăbit Gabriela Cristea

După ce a născut-o pe mezina familiei, Gabriela Cristea și-a dorit mult să ajungă la forma fizică de altădată.

În acest sens, ține un regim echilibrat, ce presupune un aport de 1200 de calorii pe zi. Astfel, are trei mese principale și două gustări pe zi.

Citește și: Copiii prematuri ai vedetelor. Cine sunt mămicile care au născut mai devreme de termen

”Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba.

În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, spunea ea la Antena Stars în iulie.

Gabriela Cristea a revenit de curând în televiziune

Începând din 20 ianuarie, la Antena Stars se difuzează reality show-ul care îi are în prim plan pe Gabriela Cristea, soţul său, Tavi Clonda şi pe cele două fetiţe ale cuplului, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena.

În cadrul emisiunii, telespectatorii au ocazia de a urmări imagini inedite din familia acestora, vor putea descoperi cum arată o zi obişnuită din viaţa lor, cum îşi împart atribuţiile, cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinţi, dar şi la ce încercări sunt supuşi de către fiicele lor.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată la 46 de ani

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre!

Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine.

Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda despre show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea.

Recomandari