Căutare Live

Gabriela Prisăcariu a publicat un filmuleț în care se vede chipul micuțului ei și al lui Dani Oțil.Cât de drăgălaș este Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt părinții unui băiețel minunat. Modelul a postat de curând un filmuleț în care se poate distinge chipul micuțului lor. Cât de drăgălaș este copilul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt părinții unui băiețel minunat. Modelul a postat de curând o fotografie în care se poate distinge chipul micuțului lor. Cât de drăgălaș este copilul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Instagram/Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

Modelul în vârstă de 28 de ani și prezentatorul TV în vârstă de 41 de ani au devenit pe 11 septembrie părinții lui Luca Tiago. Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană.

Cei doi sunt fascinați de cel mic, iar viața lor s-a schimbat total de când acest suflețel a venit în viața lor.

Ce imagine a postat Gabriela Prisăcariu cu chipul băiatului său

Oamenii au fost curioși să-l vadă pe micuț, iar modelul le-a făcut pe plac și a arătat un filmuleț în care se vede chipul băiatului. Gabriela Prisăcariu încerca să-l învețe pe copilașul de o lună să spună “mama”. Soția lui Dani Oțil a lăsat și o descriere amuzantă: “Shh! Să nu afle Dani”.

Vezi imaginea în Galeria Foto. De când a născut, Gabriela Prisăcariu a publicat o mulțime de imagini cu băiețelul său, dar de cele mai multe ori îi acoperea chipul cu emoticoane. În filmarea alb negru se poate vedea pentru prima dată chipul micuțului Luca Tiago.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au trăit cele mai emoționante clipe din viața lor în cursul zilei de marți, 11 septembrie 2021, când au devenit pentru prima dată părinți. Modelul în vârstă de 28 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și se bucură că acum a devenit mămică.

Băiatul lor minunat poartă un nume special, iar mămica a ținut să îl anunțe pe pagina sa oficială de Instagram.

Citește și: Cum arată Gabriela Prisăcariu la mai bine de două săptămâni după naștere. Soția lui Dani Oțil a dezvăluit cum s-a recuperat

Bebelușul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu se numește Luca Tiago, a anunțat modelul pe Instagram.

Cei doi au ales un nume special pentru copilașul lor care le-a luminat viețile și le-a întărit relația. Anunțul făcut de Gabriela Prisăcariu a fost la scurt timp după ce a născut și pare că nu a vrut să îl ascundă deloc. Modelul a scris public care este numele băiatului său, iar cei care o admiră nu au ezitat să o felicite și să-i transmită numeroase urări de bine.

Care este semnificația prenumelui Luca Tiago

Numele Luca este popular în România și este numelui unuia dintre cei 70 de ucenici ai Mântuitorului. Numele provine de la numele grecesc Lukas, ce reprezintă un diminutiv al numelui Lukios, Lucius (în latină) sau Lukanos, care înseamnă „lumină”, dar și „alb”.

Citește și
o femeie pozand eticheta prinsa de niste haine
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scria
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, în spital , în stare gravă. Ce s-a întâmplat
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, a ajuns în spital, în stare gravă, după ce și-a făcut o operație de micșorare de stomac
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Mai multe articole

Luca provine și de la cuvântul „lucere” care înseamnă „a străluci” sau „a se lumina” Numele Tiago este mai puțin cunoscut, de origine portugheză și înseamnă "sfânt".

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a publicat o imagine p rețelele sociale în care apare cu bebelușul în marsupiu. Deși nici acum nu i se vede complet fața, fanii au putut să vadă mai mult decât li s-a oferit până acum.

Citește și: Dani Oțil, imagine emoționantă cu fiul său. Cum s-a fotografiat prezentatorul TV alături de micuț: "Miroase a nou"

"Cea mai frumoasa poza a ta!! Sunteti superbi impreuna!", "Ești topit", "Prevăd un al 3 lea blond cu ochii ca marea în familia voastra", au fost numai câteva dintre comentariile lăsate de fani la postare.

Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un bebeluș superb. La scurt timp după naștere, frumoasa soție a lui Dani Oțil a postat primele imagini cu băiețelul lor.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Halsey s-a camuflat din cap până în picioare, dar nu a renunțat la imaginea care a consacrat-o. Cum arată decolteul ampl...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri