Căutare Live

Gabriela Prisăcariu, acoperită doar de un cearșaf, la balcon. Soția lui Dani Oțil, apariție de senzație în vacanță

Gabriela Prisăcariu a publicat pe rețelele sociale o fotografie superbă din vacanță. Soția matinalului Dani Oțil a realizat o imagine în care a îmbinat artisticul cu senzualul.

Gabriela Prisăcariu și-a surprins fanii cu o fotografie superbă și îndrăzneață, realizată în vacanță

Instagram

Frumoasa Gabriela Oțil, în vârstă de 29 de ani, are un trup perfect și nu se ferește să-l etaleze pe rețelele sociale. Mama lui Tiago a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea la balcon, acoperită de un cerașaf în partea din față.

Frumosul model a lăsat la vedere o parte din posterior. În imaginie fanii au putut observa că soția lui Dani Oțil nu poartă nimic pe sub cearșaf. Fanii au fost de acord că Gabriela este absolut „superbă”.

Dani Oțil, fotografie superbă din vacanță

Dani Oțil și frumoasa lui soție își petrec vacanța pe Costa de Azur.

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cum a fost surprins Luca Tiago în platoul matinalului

Cum s-au cunoscut Dani și Gabriela Oțil

Dani Oțil și Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu s-au căsătorit în 2021 și tot în acest ani au devenit părinții unui băiețel pe nume Luca Tiego.

Dani Oțil și Gabriela Oțil formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul din România

Gabriela Oțil a povestit cum l-a cunoscut pe Dani Oțil

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a răspuns Gabriela Oțil la întrebarea „Cum l-ai cunoscut pe Dani Oțil?”.

Între Dani Oțil și soția lui, Gabriela Oțil este o diferență de vârstă de 12 ani. Îndrăgitul prezentator are 41 de ani, fiind născut pe data de 24 august 1980, iar frumoasa lui soție are vârsta de 29 de ani, fiind născută pe 22 noiembrie 1992.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul pe 24 octombrie. Luca Tiago a fost creștiant, iar la evenimentul unic au participat prietenii, familia și apropiații.

Citește și: Reacția Gabrielei Prisăcariu după ce a fost criticată de fani pentru că a slăbit prea rapid după naștere

Părinții spirituali ai Gabrielei și ai lui Dani au fost Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu și cum mulți se așteptau ca ei să-l boteze și pe băiat, au avut surpriza să afle că altcineva l-a dus în fața altarului pe bebeluș.

Fiul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani și al modelului a fost botezat de niște prieteni apropiați ai cuplului. Laura Dumitru și Homan TandiJono sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago, după ceum a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instgram.

Deși a devenit mamă de puțin timp, Gabriela Oțil și-a recăpătat silueta și și-a reluat activitatea de model. În prezent, Gabriela și Dani Oțil se bucură de clipele minunate de familie, alături de fiul lor și nu uită să le arate și fanilor mici momente din vița lor, prin intermediul rețelelor sociale.

Actriţa Anne Heche este în stare gravă după ce a luat foc în mașină. Autoturismul a intrat într-o locuinţă din Los Angel... Ce semnificație are numele fiului Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. „Am ales numele de Iair din Sfânta Biblie”...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x