Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Galerie FOTO 40+! Pamela Anderson, diva care nu vrea să treacă de prima tinerețe: "Băieții mei nu au nicio problemă în a mă vedea dezbrăcată!"

Are 48 de ani şi este, în continuare, mândră, de silueta ei, motiv pentru care nu ratează nicio ocazie pentru a-şi etala trupul perfect.

Spui Pamela Anderson și ai roșu în fața ochilor: costumul de baie din Baywatch care îi acoperea sumar formele perfecte și care a făcut-o celebră la începutul anilor '90. Are 48 de ani şi este, în continuare, mândră, de silueta ei, motiv pentru care nu ratează nicio ocazie pentru a-şi etala trupul perfect.

Recent, vedeta a realizat un pictorial în care apare în ipostaze extrem de sexy și de glamour, având în vedere că nu se mai află la prima tinerețe.

Foto: Facebook

Deși mulți au acuzat-o pe vedetă că a făcut exces de operațiile estetice, Pamela nu pare deranjată de criticile aduse. Ba mai mult, actrița își afișează formele exact la fel ca în vremurile în care alerga nestingherită pe plajă, în scenele din Baywatch.

În ianuarie 2016, Pamela Anderson a fost vedeta ultimei coperți nud a revistei Playboy, însumând astfel 14 apariții pe principala pagină a celebrei publicații. Anderson a fost protagonista a 13 coperți și 14 reportaje fotografice în paginile interioare ale revistei. Prima ei apariție a fost când avea doar 22 de ani, în 1989, iar de atunci a devenit una din figurile cele mai cerute.

Recomandari