Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

George Burcea, gest incredibil, în plin divorț de Andreea Balan! Toată lumea a rămas surprinsă! | Video

George Burcea, gest incredibil în plin divorţ de Andreea Bălan! Actorul s-a afişat ostentativ cu verigheta la mâna! Ce încearcă Burcea să facă şi cum a reacţionat Andreea când a aflat.

La șase luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a șocat pe toata lumea cu un gest neașteptat. Bărbatul ș-a afișat cu verigheta pe deget.

Gestul a luat-o prin surprindere pe Andreea Bălan, deoarece actorul renunțase să mai poarte verigheta încă din luna ianuarie.

Galerie Foto | Andreea Bălan, aniversare cu ocazia împlinirii celor 36 de ani! Imagini de la petrecerea vedetei "Tortul a arătat exact așa cum e viața mea"

Surse din aturajul blondinei susțin ca blondina nu se aștepta la asa ceva , dar cu toate acestea nu crede ca gestul are o însemnătate aparte, pentru ca George Burcea nu a da nicun alt semn care sa o duca cu gândul la o impăcare. Se parw ca cei doi comunica foarte puține, și doar atunci cnd este vorbe despre fetițele lor.

Andreea Bălan și George Burcea, acuzații grave

Deși la începutul separării, cei doi și-au adus acuzații grave, acum, lucrurile parcă s-au liniștit între cei doi. Curios este, însă, faptul că actorul a ales să poarte verigheta la puțin timp dupa ce în presă s-a speculat ca artista și-ar fi găsit pe altcineva.

Divorțul dintre cei doi nu a fost înca pronunțat.

Urmăriti mai multe informații și asculți declarațiile Andreei Bălan, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari