George Burcea, gest incredibil, în plin divorț de Andreea Balan! Toată lumea a rămas surprinsă! | Video

George Burcea, gest incredibil în plin divorţ de Andreea Bălan! Actorul s-a afişat ostentativ cu verigheta la mâna! Ce încearcă Burcea să facă şi cum a reacţionat Andreea când a aflat.

La șase luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a șocat pe toata lumea cu un gest neașteptat. Bărbatul ș-a afișat cu verigheta pe deget.

Gestul a luat-o prin surprindere pe Andreea Bălan, deoarece actorul renunțase să mai poarte verigheta încă din luna ianuarie.

Galerie Foto | Andreea Bălan, aniversare cu ocazia împlinirii celor 36 de ani! Imagini de la petrecerea vedetei "Tortul a arătat exact așa cum e viața mea"

Surse din aturajul blondinei susțin ca blondina nu se aștepta la asa ceva , dar cu toate acestea nu crede ca gestul are o însemnătate aparte, pentru ca George Burcea nu a da nicun alt semn care sa o duca cu gândul la o impăcare. Se parw ca cei doi comunica foarte puține, și doar atunci cnd este vorbe despre fetițele lor.

Andreea Bălan și George Burcea, acuzații grave

Deși la începutul separării, cei doi și-au adus acuzații grave, acum, lucrurile parcă s-au liniștit între cei doi. Curios este, însă, faptul că actorul a ales să poarte verigheta la puțin timp dupa ce în presă s-a speculat ca artista și-ar fi găsit pe altcineva.

Divorțul dintre cei doi nu a fost înca pronunțat.

Urmăriti mai multe informații și asculți declarațiile Andreei Bălan, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri