Căutare Live

George Burcea, imagine înduioșătoare cu fiicele și iubita lui: „Fetele mele”. Ce a transmis actorul

George Burcea a publicat pe rețelel soiale o fotografie în care apare alături de cele două fiice ale sale și de iubita lui. Actorul s-a bucurat de timpul petrecut în compania „fetelor sale”.

George Burcea a publicat o imagine adorabilă cu fiicele sale

Instagram

George Burcea și-a încântat fanii cu o fotografie adorabilă cu fiicele sale. Actorul a petrecut timpul alături de Ella, Clara și de iubita sa, Viviana Sposub. Alături de imaginea în care George Burcea apare ținând-o în brațe pe mezina lui, iar Viviana Sposub pe fiica cea mare a iubitului său, actorul a transmis și un mesaj în care și-a mărturisit dragostea față de fetele din imagine.

George Burcea, imagine înduioșătoare cu fiicele sale

„De 1 an si 8 luni le-am aratat fetelor un singur partener, o singura iubita, un singur suflet. Nu am intalnit in viata mea un partener mai cald, mai iubitor si mai dornic de ceva sanatos. Ii multumesc DOMNULUI pentru fete si tot DOMNULUI pentru Viviań. Iti multumesc, Vivian. Te iubesc, Viviań. Va iubesc, Lăpticilor. Fetele mele. Vă ador”, a transmis George Burcea.

Divorțul dintre George Burcea și mama fetelor, Andreea Bălan, s-a finalizat la începutul anului 2022, la doi ani de la separare.

George Burcea are rolul lui Lurch în producția "Wednesday"

Unul dintre proiectele de care George Burcea este foarte mândru est rolul pe care î lar eîn producția „Wednesday"

Actorul a spus că mereu prietenii l-au comparat cu Lurch din Familia Addams, iar acum, asemănarea îl ajută pentru rolul pe car el-a obținut.

Citește și: George Burcea, imagine drăgălașă alături de fiica sa. Cum își petrec cei doi timpul și cât de adorabili sunt

„Faptul cã lucrez cu Tim Burton este un lucru extraordinar atât pentru mine că actor, cât și că om, pentru că nu prinzi o astfel de colaborare mereu. Am început pregătirile cu make-up, costume și repetiții, am discutat cu Tim câteva ore despre personaj și despre ce presupune munca din spate”, a declarat George Burcea, pentru CanCan.

George Burcea a povestit cum au decurs preselecțiile și cum a reușit să obțină rolul car eîl aduce alături de mari acori internaționali:

Lurch, personajul pe care îl interpretez mi se potrivește perfect și spun asta pentru că de multe ori colegii de breaslă mi-au spus că semăn cu el. Cred că am fost vreo 15-20 de actori pentru acest rol, dar a fost să fie al meu. Am văzut toate seriile din Familia Addams. Cunosc personajul foarte bine și am încredere că-i pot aduce multe lucruri noi, chiar dacă de-a lungul timpului, mari actori internaționali au făcut istorie cu el.

La casting m-am prezentat exact ca Lurch – costum, papion, vocea lui sau mai degrabă mârâitul lui și, bineînțeles, fără barbă. A contat enorm de mult faptul că am fost pregătit și mai ales că în momentul în care am auzit de casting. Eram convins 100% că acest rol vă fi al meu. M-am dus la casting cu o încredere cum n-am avut-o niciodată la vreun casting”, a declarat George Burcea.

Citește și: George Burcea, imagine din copilărie. Puțini fani și-au dat seama că este el

Cine este George Burcea. Puțini știu cu ce s-a ocupat înainte de a deveni actor

George Burcea este actor, dar puțini știu că înainte de asta a fost marinar.

„Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la facultatea de marinărie și am dat la Actorie. Nu vreau altceva decât să-mi fac meseria de actor, să pot să fac un spectacol bun, să mai scriu cărți. Nu mă interesează să mă urmărească paparazzi. Sunt același om ca înainte, mă comport normal. Nu-mi plac fițele, le-am urât dintotdeauna, nu îmi plac oamenii care au fițe", a mărturisit acesta într-un interviu pentru publicația VIVA.

Ce a dezvăluit Cezar Ouatu despre relația sa cu Angela Gheorghiu, după despărțire. “Degeaba apărea cu mine pe scenă”... Care este motivul pentru care Irinel Columbeanu nu vrea să își viziteze fiica în Statele Unite ale Americii. Ce a dezvăl...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x