„Suntem disperați”. Soțul Andreei Bălan a publicat filmări din ziua în care artista a fost la un pas de moarte! Imagini tulburătoare – Video

 

Soțul Andreei Bălan, George Burcea. a publicat filmări din ziua în care artista a fost la un pas de moarte, după ce a născut.

La începutul clipului, Andreea Bălan și George Burcea apar în drum spre mașină, vorbind despre ceea ce simt înainte de nașterea celui de-al doilea copil al lor, Clara Maria.

„Suntem stresați și disperați, pentru că am uitat celulele stem acasă și în jumătate de oră trebuie să intru în operație”, apare Andreea Bălan spunând într-una dintre secvențe.

„Gata, plec din salon. Mă duc spre sala de nașteri. Mă duc și am emoții și sunt singurică, pentru că George este jos, la taxi, așteaptă celulele stem”, spune Andreea Bălan într-o altă secvență.

După ce Andreea Bălan a intrat în sala de nașteri, George Burcea i-a umplut salonul cu flori.

Soțul Andreei Bălan apare răvășit într-o filmare, după ce Andreea Bălan a născut și a intrat în stop cardio-respirator.

„Marți, 5 martie, ora 18.11. Ai aproape 24 de ore de când ai născut și să știi că noi te așteptăm în cameră. Te așteptăm aici cu flori și cu dragoste și cu zâmbete”, spune George Burcea în imagini.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI