Căutare Live

Gestul INCREDIBIL făcut de George Clooney! Ce a pus actorul în 14 valize pentru prietenii săi

Actorul George Clooney impune noi standarde pentru darurile oferite prietenilor. El le-a dat apropiaţilor, cadou, câte un milion de dolari.

Actorul George Clooney impune noi standarde pentru darurile oferite prietenilor. El le-a dat apropiaţilor, cadou, câte un milion de dolari.

O știre despre George Clooney uimește întreaga lume și ne arată că actorul are și frumusețe sufletească, nu numai fizică. Starul a dat fiecăruia dintre cei 14 cei mai buni prieteni ai săi câte un milion de dolari pentru că l-au ajutat la începutul carierei, notează BBC.

Dezvăluirea a fost făcută de soţul fotomodelului Cindy Crawford. Acesta a povestit recent că, acum 4 ani, actorul i-a chemat pe toţi acasă la el şi le-a dat câte o valiză plină cu bani.

George a început spunând: "Vreau să știți cât de mult ați însemnat pentru mine și cât contați în viața mea. Când am venit în Los Angeles am dormit pe canapelele voastre. Sunt foarte bucuros că vă am în viața mea și nu aș fi ajuns unde sunt fără voi toți”, le-ar fi spus actorul.

Ceea ce este cu adevărat impresionant este faptul că printre norocoşi se aflau şi oameni simpli, cu venituri modeste.

Imagini de colecție de la nunta Oanei Zăvoranu... Veste tristă pentru fanii lui Robbie Williams! Artistul a descoperit că suferă de o boală care îl împiedică să mai fie p...
Ultimele știri