Gina Pistol are buzele injectate? Frumoasa prezentatoare le-a explicat fanilor de ce arată așa

Gina Pistol le-a răspuns fanilor care au întrebat-o dacă și-a injectat ceva în buze.

Frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite mai are puțin până când își va putea ține fetița în brațe. Pe tot parcusrul sarcinii vedeta a fost activă pe rețelele sociale și și-a ținut fanii la curent în ceea ce privește activitățile din viața ei. Gina Pistol a postat mai multe vidoclipuri și imagini în care se observă că are buzele proeminente, fapt care i-a făcut pe fani să creadă că viitoarea mămică folosește un ser pentru a-și mări buzele. Vedeta a explicat că acest lucru nu este adevărat, menționând și cauza pentru care are buzele și pomeții proeminenți în această perioadă.

Gina Pistol a explicat pe Insta story că nu și-a injectat nimic în buze și pomeți, ci că reține apă, având în vedere că se află în ultimele zile de sarcină.

„Nu, nu mi-am injectat nimic în obraji și în buze. Pur și simplu rețin apă. Dacă beau 2-3 litri rețin 6. Uitați și mâinile cum îmi sunt (n.r. arătându-și palmele umflate) și picioarele la fel. Asta ca să încetați cu mesajele nu-ți mai injecta nimic în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă. Așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a declarat Gina Pistol pe contul său de Instagram.

De ce schimbări a avut parte Gina Pistol în timpul sarcinii

Gina Pistol va naște la începutul lunii martie, devenind mămică pentru prima oară. Frumoasa prezentatoare în vârstă de 40 de ani a povestit fanilor săi de pe Instagram de-a lungul sarcinii prin ce schimbări a trecut.

Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că pe lângă schimbările vizibile, cum ar fi retenția de apă și burtica din ce în ce mai mare, suferă și de „sindromul picioarelor neliniștite”, iar acum, în sarcină, când este lipsită de chef și de energie resimte durerile de picioare și mai puternic.

Citește și: Gina Pistol, fotografii înduioșătoare cu Smiley, cu puțin timp înainte de a naște. Ce a postat prezentatoarea Chefi la cuțite

Despre sindromul picioarelor neliniștite, frumoasa prezentatoare a povestit într-un Insta Story din trecut: „Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”. Pe lângă această schimbare, Gina a povestit pe Insta Stories că în ultima vreme i-au apărut foarte multe alunițe pe gât și nu știe exact care este cauza lor. Alunițele extrem de mici îi acoperă partea stângă a gâtului și clavicula.

Cum au anunțat Gina Pistol și Smiley că vor fi părinți

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu.

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus Gina Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Vezi mai mult eimagini în GALERIA FOTO.

Ultimele știri