Căutare Live

Gina Pistol, fotografia adorabilă din vacanță, alături de fiica ei Josephine. Cum au fost surprinse cele două

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare Chefi la cuțite, se află în continuare în vacanță, într-un paradis exotic, alături de fetița ei Josephine și iubitul ei, Smiley.

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare Chefi la cuțite, se află în continuare în vacanță, într-un paradis exotic, alături de fetița ei Josephine și iubitul ei, Smiley.

Instagram/Antena 1

Gina Pistol s-a fotografiat alături de fetița ei, Josephine în vacanță, chiar la malul mării. Gina a plecat alături de Smiley și fiica lor în Seychelle. Frumoasa prezentatoare TV a postat mai multe fotografii și video-uri alături de iubitul ei și fetița lor.

În urmă cu puțin timp, proaspăta mămică a postat o poză cu ea și Josephine într-un peisaj de vis, la malul mării. Gina poartă o rochie lungă, roșie, are părul răvășit și o ține în brațe pe micuța Josephine care privește spre mare. Gina o soarbe din priviri pe fiica ei și zâmbește.

Gina Pistol și fiica ei, fotografie adorabilă pe malul mării

La descrierea pozei, Gina Pistol a adăugat câteva versuri de Miles Carter care sunt extrem de emoționante. Câteva dintre ele, în traducere, indică:

“Sincer,

Sunt obsedată de felul în care arată cerul

Dar mă uit la tine și mă întreb cât de mulțumit trebuie să fie Dumnezeu

Că te-a pictat pe tine, ceva mult mai frumos decât toate apusurile”.

Versurile fac referire la fetița ei care e clar că e lumina ochilor ei. Gina a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu 10 luni, iar de atunci trăiește cele mai frumoase momente din viața ei.

Citește și: Gina Pistol, complet nemachiată în cea mai recentă imagine. Cum s-a pozat prezentatoarea tv

Fanii au reacționat imediat la fotografia proaspetei mămici care e atât de mândră de fiica ei. Poza a strâns peste 74.000 de recții în mai puțin de 24 ore. Urmăritorii Ginei au lăudat-o pe ea și fiica ei în secțiunea de comentarii.

“cea mai pura si nemasurabila iubire”

“Iubirea iese din fotografie iar Universul parca zambeste 😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

“O iubire cum nu exista nicaieri in univers, si pe care o intelegi doar atunci cand o traiesti! 🙌❤️”

“Să crească mare sănătoasă ,alături de voi 🙏🙏🙏”

Câți bani au scos din buzunar Gina Pistol și iubitul ei pentru vacanța din Seychelles

Gina Pistol și iubitul ei au plecat pentru două săptămâni alături de fiica lor în Srychelles. Astfel, cei trei s-au bucurat de prima vacanță în străinătate. Prezentatoarea TV a zburat aproape 10 ore pentru a se bucura de un peisaj de vis alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Citește și: Cum s-au fotografiat Gina Pistol și iubitul ei în prima vacanță alături de fiica lor. Cei trei s-au plimbat prin „junglă”

Din păcate, vremea nu le-a permis să facă mai multe căci a plouat. În pofida stării meteo, Gina Pistol, iubitul și fiica ei au petrecut alături de Delia, în resortul unde aceasta a fost cazată.

Conform Click, pentru o astfel de vacanță de două săptămâni un cuplu ar trebui să scoată din buzunar, pentru cazare și bilete de avion, în jur de 10.000 de euro.

Pentru cheltuielile neprevăzute și hrană, Gina Pistol și partenerul ei ar mai fi avut nevoie de aproximativ 3.000 de euro.

Livia Bordea are trupul perfect. Soția comediantului Cătălin Bordea, la plajă, într-un costum de baie minuscul... Imaginea cu Delia din vacanță, într-o rochie diafană, care a atras atenția tuturor. "Dacă merg în rai, vreau să fii...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x