Căutare Live

Gina Pistol, problemele din timpul nopții cu fetița sa. Ce se întâmplă cu Josephine

Gina Pistol a făcut o serie de declarații pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit faptul că se confruntă cu o problemă serioasă cu Josephine.

Gina Pistol le-a cerut sfaturi fanilor în materie de parenting

Instagram

Gina Pistol este foarte atentă cu fiica ei și se îngrijorează mereu dacă i se pare că ceva nu este în regulă cu ea. De curând, prezentatoarea tv a vorbit deschis pe rețelele de socializare, mai precis - pe Instagram, despre o situație delicată cu privire la Josephine.

Gina Pistol, problemele cu care se confruntă în timpul nopții. Vedeta cere sfaturi de la mamele de pe Instagram

Gina Pistol este o mamă devotată creșterii fiicei, iar de curând a observat că ceva nu ar fi în regulă pe timpul nopții. Micuța se trezește constant și plânge, iar acest lucru o neliniștește teribil pe mamă.

Citește și: EXCLUSIV. Declarațiile Ginei Pistol după botezul micuței Josephine Ana Maria. Imagini nemaivăzute de la evenimentul discret

Îngrijorată de plânsetele micuței, Gina Pistol a cerut ajutorul în mediul online de la mamele care îi urmăresc activitatea și care ar putea ști cu ce se confruntă. Declarațiile sfășietoare ale Ginei Pistol cu siguranță au fost ascultate și acum a primit cele mai utile sfaturi posibile.

"Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică, acest lucru se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute, zece minute, se trezește plângând, dar un plâns - nu că ar durea-o ceva, ci ca și cum ar visa urât, acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu.", a mărturisit Gina Pistol pe contul ei de Instagram, în secțiunea de Instastory.

Gina Pistol publică des fotografii cu micuța ei, ănsă niciodată cu chipul acesteia. Iată cât de frumoase sunt împreună și ce bine îi stă vedetei în rolul de mamă.

Ce a răspuns Gina Pistol la întrebarea: „Cu cine seamănă Josephine”

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

Citește și: Gina Pistol, în brațe cu fetița sa, în aer liber. Cum s-a filmat prezentatoarea TV alături de Josephine Ana Maria

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Rita Ora, rochia transparentă care a pus pe jar imaginația fanilor. Cum s-a îmbrăcat la aniversarea iubitului ei... Cum arată și ce mai face în prezent Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Gabriela Ciobică s-a căsătorit și are...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x