Căutare Live

Gina Pistol s-a apucat de dietă și sport. Ce o supără pe vedetă și unde vrea să ajungă în 12 săptămâni

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite” a dezvăluit că nu se simte bine în pielea ei, la zece luni de la naștere, și că s-a apucat de sport și dietă.

Gina Pistol vrea să revină la imaginea de odinioară și a decis să facă acest lucru în 12 săptămâni

A1

Iubita lui Smiley și-a postat pe platforma Instagram intențiile pentru următoarea perioadă a vieții sale, cu privire la aspectul său fizic.

Vedeta ajunsese la 80 de kilograme în sarcină iar acum are 65, dar nu este mulțumită

Înainte de sarcină, cântarul îi arăta vedetei 53 de kilograme, iar în luna a noua de sarcină, Pistol ajunsese la 80 de kilograme.

Citește și:

Între timp, la zece luni de la nașterea fiicei ei și a lui Smiley, Josephine, vedeta a slăbit 15 kilograme și a ajuns la 65. Totuși, proaspăta mămică vrea mai mult de atât.

Și speră ca în 12 săptămâni să ajungă unde-și dorește din punct de vedere fizic.

În plus, vedeta a precizat că nu a mai făcut sport de vreo trei ani și că faptul că s-a reluat această activitate, i-a adus și o reîmprospătare a minții.

Potrivit spuselor sale, Pistol își va ține la curent fanii, cu progresele făcute șila sfârșitul celor 12 săptămâni, le va arăta rezultatul final.

Gina Pistol: „Azi mă apuc de sport. Îi fac o surpriză trupului. Nu sunt în cea mai bună formă"

“Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani.

În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme, a spus aceasta pe Instagram.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul 65 kilograme. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva.

Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos, a adăugat proaspăta mămică.

Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu.

O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni.”, a spus Gina Pistol pe pagina de Instagram.

Kate Middleton a fost fotografiată în timp ce și-a pierdut calmul. Cum a apărut în public... Amy Schumer e mândră de corpul ei după operația de liposucție. A publicat imagini cu ea îmbrăcată în costum de baie. Cum...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x