Gina Pistol și-a fotografiat fiica într-o ipostază haioasă. Cum a fost surprinsă Josephine

Gina Pistol a adus zâmbetele pe chipul tuturor după ce a postat o fotografie cu micuța Josephine Maria într-o ipostază haioasă. Ce i-a atras atenția prezentatoarei tv și ce a spus despre fiica sa.

Gina Pistol

Antena 1

Gina Pistol și Smiley trăiesc unele dintre cele mai frumoase momente din viața lor, după ce fiica lor Josephine Maria a venit pe lume. Micuța le bucură viețile și îi uimește de fiecare dată cu gesturile sale involuntare.

Așa cum și-a obișnuit comunitatea, Gina Pistol a postat încă o imagine în care fiica sa este de-a dreptul adorabilă. Deși mama sa încă nu i-a dezvăluit chipul micuței, arată deseori fotografii din diferite unghiuri ce încântă inimile celor care o urmăresc.

Frumoasa vedetă a pozat brațul micuței și a observat un detaliu care a făcut-o să zâmbească: "Atunci când mergi la sală și bagi doar brațe", a scris Gina Pistol pe InstaStory, acolo unde a încărcat imaginea cu splendoarea sa. Prezentatoarea TV a văzut ce braț pufos are fiica sa și a subliniat acest aspect într-un mod original.

Citește și: Gina Pistol, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe fani. Cum arăta vedeta când era mică

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a acestui an, după o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată. Micuța Josephine este cu adevărat o minune în viața celor doi parteneri și le face fiecare zi mai frumoasă.

Cine sunt nașii aleși de Gina Pistol și Smiley pentru fiica lor Josephine Ana, Maria

Gina Pistol a dezvăluit pentru a1.ro cine vor fi părinții spirituali ai micuței Jospehine Ana Maria: "Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi".

Prezentatoarea TV a vorbit și despre cum vrea să organizeze botezul celei mici. Vedeta din România preferă o patrecere restrânsă, în sânul oamenilor apropiați inimii ei: "Nu am stabilit o dată exactă, dar în viitorul apropiat vrem să ne botezăm fetița. Ne dorim un eveniment restrâns, ne dorim să fim alături de familie și prieteni apropiați. Noi ținem foarte mult la intimitate. Nu planificăm o petrecere fastuoasă, ci o reuniune răstrânsă, în funcție de ce va permite legea la momentul respectiv", a spus Gina Pistol pentru a1.ro.

Citește și: Gina Pistol, fotografie emoționantă cu fiica sa. Cum arată acum micuța Josephine: „Cât de repede cresc”

Gina Pistol și Smiley au anunțat în luna septembrie a anului trecut că vor deveni părinți. Frumoasa veste i-a entuziasmat pe prieteni și apropiați, iar fanii au fost extrem de încântați. Cei doi i-au urat bun venit pe lume fetiței în luna septembrie, iar de atunci îi încântă pe admiratori cu poze și filmulețe din căminul lor.

Cu cine seamănă Joesphine Ana Maria

Gina Pistol protejează chipul micuței sale de ochii publicului, motiv pentru care curiozitatea urmăritorilor este din ce în ce mai mare față de Josephine. Prezentatoarea TV a primit numeroase întrebări în care i se cerea să spună cu cine seamănă micuța fetiță, iar ea a încercat să răspundă valului de întrebări.

Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă apropiații ar susține că cea mică seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

Citește și: Gina Pistol, în costum de baie, la aproape trei luni de la naștere. Cum arată imaginile neretușate

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Ultimele știri