Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Gwyneth Paltrow, siluetă trasă prin inel la 47 de ani! Care sunt secretele divei

Deşi mai are doar trei ani şi împlineşte o jumătate de veac de viaţă, Gwyneth Paltrow arată extraordinar la 47 de ani. Ea spune că datorează totul unor secrete pe care le-a dezvăluit recent.

Gwyneth Paltrow

Hepta

Gwyneth Paltrow la 47 de ani a dovedit ce bine arată, duminică, la plajă, în Hamptons, SUA. În costum de baie, diva a arătat că reușește să-și mențină un trup ca la 20 de ani. Ea a spus că se menține datorită dietei și a exercițiilor fizice.

Gwyneth Paltrow, siluetă trasă prin inel la 47 de ani! Care sunt secretele divei

Splendidă la 38 de ani! Adelina, soția lui Cristi Chivu, arată superb după ce a născut de două ori | Foto

Vedeta, care are o avere de 150 de milioane de dolari, are mare grijă şi asupra alimentaţiei. Nu se atinge de dulciuri şi mănâncă mai puţină carne. Nu bea alcool, fiindcă deshidratează pielea şi o ridează. Pentru a nu se îngrăşa, face multă gimnastică la sală.

De asemenea, Gwyneth are un ten perfect. Şi-a păstrat pielea neridată, ca la vârsta de 20 de ani. Diva a dezvăluit recent care sunt secretele tenului său impecabil.

Ea spune că le-a învăţat de la mama ei, Blythe, care arată de asemenea extrem de bine la vârsta de 77 de ani. Ca şi fiica sa, Blythe nu are riduri, fiindcă o ajută un truc foarte simplu.

”Secretul mamei, de care mă folosesc şi eu, este că utilizează ziua numai creme de noapte”, a spus actrița.

Recomandari