Căutare Live

Hailie, fiica lui Eminem, va face 21 de ani și întoarce toate privirile! S-a transformat într-o bombă sexy!

Fiica lui Eminem, Hailie,  va împlini pe 25 decembrie 21 de ani. Bebelușul blond de altădată a devenit o femeie superbă, cu alură de fotomodel. 

Fiica lui Eminem, Hailie, va împlini pe 25 decembrie 21 de ani. Bebelușul blond de altădată a devenit o femeie superbă, cu alură de fotomodel.

Hailie Jade Scott este copilul pe care artistul o are cu Kimberley Scott, iubita sa din adolescenţă, care i-a devenit mai târziu soţie şi cu care a avut o relaţie presărată de multe scandaluri şi despărţiri.

Eminem a crescut-o singur pe Hailie și mereu a susținut că fata lui este o binecuvântare. Alături de Hailie acesta a adoptat-o şi pe Alaina "Lainie" Mathers, fiica surorii fostei sale soţii, dar şi pe Whitney Mathers, fiica soţiei sale dintr-o altă relaţie.

Hailie a devenit cunoscută din cântecele pe care tatăl său le-a scris despre ea sau pe care i le-a dedicat în timpul spectacolelor. Rapperul susţinea, într-un interviu, că acasă nu obişnuieşte să înjure: "Sunt părinte. Am fiice. Cum aş arăta mergând prin casă şi înjurând? Nu înjur".

Imagini inedite din casa lui Coco Chanel! Deși locuinţa arată ca un muzeu de artă, celebra creatoare dormea într-un apar... FOTO! Gata cu glumele pe seama ei! Oana Roman, transformare radicală: Niciodată nu a fost mai slabă ca acum...
Ultimele știri