Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Imagini interzise cardiacilor! Cine este actrița care a pozat topless, la 54 de primăveri: „Iubirea de sine nu este niciodată egoistă”

Frumusețe, la orice vârstă! Cine este actrița care a pozat topless, la 54 de ani? 

Imagini interzise cardiacilor! Cine este actrița care a pozat topless, la 54 de primăveri: „Iubirea de sine nu este niciodată egoistă”

Instagram/ Halle Berry

Halle Berry arată mai bine ca niciodată. Actrița, în vârstă de 54 de ani, și-a etalat frumusețea într-o fotografie topless, alb-negru, pe contul său de Instagram.

Actrița, câștigătoare a premiului Oscar, a dovedit, încă o dată, că, prin naturalețe și simplitate, poți radia de frumusețe la orice vârstă.

La doar câteva momente după apariția fotografiei, reacțiile fanilor au început să apară: „Wow!”, „Arăți superb”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”.

Citește și: Va pierde ultima fărâmă de control! În mâinile cui va ajunge averea uriașă a lui Britney Spears: „A salvat-o de la ruină”

Oamenii au apreciat și mesajul actriței, postat sub fotografia devenită virală: „Iubirea de sine nu este niciodată un act egoist”.

Perioada petrecută în izolare la domiciliu nu au fost una plictisitoare pentru vedetă. În ultimele luni, Halle Berry a publicat o serie de videoclipuri în care își prezintă, pas cu pas, regimul alimentar și antrenamentele în sala de sport.

Actrița se pregătește pentru lansarea peliculei „Bruised”, ce marchează debutul ei ca regizor.

Citește și: „Cu un îngeraș în cuptor” Imagini WOW cu cea mai frumoasă viitoare mămică din showbiz

Self-love is never selfish.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

„M-am îngrășat și îmi iubesc noul corp!” Una dintre surorile Kardashian, fotografii incendiare pe Instagram

Kourtney Kardashian, mama a trei copii, a postat câteva fotografii incediare pe Instagram, îmbrăcată sumar, după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus.

„Da, m-am îngrășat și îmi iubesc noul corp! Așa arăt cu câteva kilograme în plus. Am născut de trei ori și am cei mai frumoși și buni copii din lume”, a scris Kourtney.

Imaginile incendiare pot fi văzute AICI.

Recomandari